Nordborg genforeningsstens skæbne afgøres på Byrådsmødet i Broager-Hallen

28. oktober 2020 Byrådsmøder

Onsdag eftermiddag sidder de folkevalgte lokalpolitikere bænket i Broager-Hallen, som lægger lokale til månedens Byrådsmøde, der på grund af Corona-restriktionerne er flyttet væk fra Rådhuset.

Og et af punkterne på listen med sager, der skal behandles, handler om Nordborgs genforeningssten.

Den er flyttet fra sin plads ved Nørherredhus til Søvænget – og flytningen er sket uden at forvaltningen har snakket med indbyggerne i Nordborg og med stenens ejer, Nordborg Sangforening.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Teknik- og Miljøudvalget synes et flertal, at stenen skal blive stående i Søvænget. Men det synes Tage Petersen fra Venstre ikke – og derfor har han fået sagen i Byrådet.

“Håbet er, at der kan komme et flertal, som stemmer for, at Nordborg Sangforenings genforeningssten skal stilles tilbage på sin plads”, sagde Tage Petersen forleden til SønderborgNYT.

SønderborgNYT sender live-tv fra hele Byrådsmødet – og du kan se med på SønderborgNYTs Facebookside

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. september 2022 112, Sønderborg

Politiet tog 131 gram amfetamin fra en mand fra Nordals

29. september 2022 112

Klokken 02:10 – natten til torsdag – fik en politipatrulje øje på en bil, som var efterlyst og derfor kørte de efter den. “Det var på Kløvermarken og betjentene så, at bilens passager kastede en pose ud fra vinduet kort inden de fik standset bilen”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi. Betjentene vurderede, […]

Læs mere...