Nordborg genforeningsstens skæbne afgøres på Byrådsmødet i Broager-Hallen

28. oktober 2020 Broager Skrevet af: Ole Kæhler

Onsdag eftermiddag sidder de folkevalgte lokalpolitikere bænket i Broager-Hallen, som lægger lokale til månedens Byrådsmøde, der på grund af Corona-restriktionerne er flyttet væk fra Rådhuset.

Og et af punkterne på listen med sager, der skal behandles, handler om Nordborgs genforeningssten.

Den er flyttet fra sin plads ved Nørherredhus til Søvænget – og flytningen er sket uden at forvaltningen har snakket med indbyggerne i Nordborg og med stenens ejer, Nordborg Sangforening.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Teknik- og Miljøudvalget synes et flertal, at stenen skal blive stående i Søvænget. Men det synes Tage Petersen fra Venstre ikke – og derfor har han fået sagen i Byrådet.

“Håbet er, at der kan komme et flertal, som stemmer for, at Nordborg Sangforenings genforeningssten skal stilles tilbage på sin plads”, sagde Tage Petersen forleden til SønderborgNYT.

SønderborgNYT sender live-tv fra hele Byrådsmødet – og du kan se med på SønderborgNYTs Facebookside

13. juli 2024 Ringriderfesten, Sønderborg

Se hvad Ringriderfesten har på lørdags-programmet

13. juli 2024 Ringriderfesten

Her kan du se Ringriderfestens lørdagsprogram: 10:15: Forkoncert med Skælskør Marinegarde på Rådhustorvet. 11:00: Koncert på Rådhustorvet med Tveit Union Musikkorps, Members of Scots Guards Assosiation Pipes, Ukraine Pontoon Bridge Orchestra, Sønderborg Garden, Sønderborg Pipes And Drums, Danfoss Orkestret og Ringriderfestens Heroldere. 12:30: Cykelringridning – Check-In 12:30 – 14:00: Rytterkroen Lørdags Special: Spis de sild […]

Læs mere...