Nordborg: Karrusellen – Genbrug til Børn

16. juni 2015 Nordborg

Nordborg er blevet beriget med en ny frivillig social forening, der er sat på skinner af den bestyrelse, som var i den IMG_3669-300x200tidligere Lokalforening af Mødrehjælpen.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Mødrehjælpen besluttede at lukke genbrugsbutikken og det var vi imod”, siger formand Susanna Clausen i en pressemeddelelse. Ligesom den øvrige bestyrelse og en gruppe frivillige, så mener hun, at genbrugs butikken er til gavn for kunderne, de frivillige og endelig er butikken med til at skabe liv i gadebilledet.

Den nye forening hedder Karrusellen og butikken skifter derfor navn til ”Karrusellen – Genbrug til Børn”.

Alle er glade

IMG_3664-300x200”Vores frivillige og vi selv er glade for, at vi nu er lokalt forankrede og ude af det bureaukrati, der følger med, når man er en del af en landsdækkende organisation”, siger Susanna Clausen og tilføjer:

”For os handler det om at bevare butikken, der har været åben siden oktober. Foreningen kan også blive base for både rådgivning og netværksmøder for sårbare og udsatte familier, siger Susanna Clausen.

Vi har god lokal opbakning og allerede en god kontakt til sundhedsplejerskerne i kommunen. Vi glæder os til et fremtidigt samarbejde med dem, og til at drive en butik med godt genbrug til børn.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk