Nordborg Ringridning fejrer 125 år med Top Seven og Bierfest

20. oktober 2016 Nordborg

Den sidste weekend i maj 2017 vil Nordborg komme til at dufte af hest og summe af fest.

Nordborg Ringriderforening fylder 125 år og det fejres med at skrue gevaldigt op for festen. Allerede nu kan folk købe billetter til festens største arrangement, som i stedet for blot en jubilæumsringriderfrokost bliver til en Bierfest med omkring 700 deltagere. Og ligesom i Sønderborg, så bliver det Top Seven, der spiller non-stop i syv timer til Bierfesten.

Vil du vide mere om Bierfesten som finder sted den 26. maj, kan der findes oplysninger på Facebook: Bierfest i Nordborg – og vil du med til festen, så er det om at få fat i en billet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetsalget er i gang og salget går bedre end glimrende, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Arrangørerne arbejder på at sikre en jubilæumskoncert i det store festtelt.

Vi kan desværre endnu ikke fortælle hvem der kommer til at spille til koncerten, men hvis alt falder i hak kan folk godt allerede nu begynde at glæde sig, og afsætte aftenen torsdag den 25. maj til koncert i festteltet, skriver arrangørerne.
Selve ringridningen vil i 2017 foregå lørdag, hvor der også forventes et større rytterantal end vanligt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. september 2022 Politik, Sønderborg

Tirsdag afgøres det om Skøjtebanen kommer op

30. september 2022 Politik

Skøjtebanen i Sønderborg åbner normalt hvert år i november eller december afhængig af vejret. Elforbruget til opbygning og til at fryse is på banen er højt. Det samme er de tekniske vedligeholdelsesomkostninger. På tirsdag skal Teknik-, By- og Boligudvalget beslutte, om Skøjtebanen skal stilles op eller om den ikke skal. Forvaltningen anbefaler, at skøjtebanen ikke […]

Læs mere...