Nordborg tæller ned til Festival-start

21. maj 2013 Uncategorized

Nedtællingen til den 33. Nord-Als Musikfestival er i fuld gang – nu er der kun 3 uger til, at publikum kan opleve den helt fantastiske stemning, i de meget unikke omgivelser på Nordborg Slot. Festival holdes den 2. weekend i juni – d.7. og 8. juni.

Lørdagsbilletterne er udsolgte – og det forventes fredags og 2- dags billetterne også at blive.

Igen i år kan festivalen præsentere et flot program for hele familien.

På Gård- og Parkscenen præsenteres der et meget blandet program – der er musik for en hver smag. Publikum kan høre P3 guldvinderen Marie Key, det legendariske britiske band Smokie, den finurlige Sys Bjerre, pop og soul dronningen Nabiha, og ”almost the reel thing” The Boss, samt mange flere. Hele musikprogrammet kan læses på www.musikfestival.dk

Artiklen fortsætter under annoncen

På Outsiderscenen, der ligger ved indgangen til festivalpladsen, spiller amatørerne. Programmet spænder vidt, her spiller talentfulde musikskoleelever, lystige folkemusikere og ”fede” rockbands.

Musikken fra denne scene kan nydes af alle og allerede torsdag d. 6. juni spiller de første bands, når billetterne kl. 19-21, kan byttes til armbånd.

Campingpladsen åbner torsdag kl. 16.

På Cirkusscenen kan børn og voksne vente sig en sjov oplevelse når Karsten Klovn går på scenen i Cirkus Bella Donna. Han præsenterer et program med klovnerier, tryllerier, cowboynumre og sidst men ikke mindst: det lille søde og artige tibetanske dværgvildsvin Fifi Griselil og bugtalerhunden Vuffi, der er utrolig fræk og uopdragen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Nord-Als Musikfestival har netop sendt programmet på gaden, der bl.a. kan afhentes gratis på bibliotekerne. I programmet kan læses omtale af alle bandene, oplysninger om camping og overnatning, samt andre nyttige informationer.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

78 ryttere kæmper om medaljerne i Ulkebøl-Hørup Ringridning

26. juni 2022 Sport

Der er 78 ryttere, som dyster i Ulkebøl-Hørup Ringridning, der foregår på pladsen foran Hotel Baltic i Høruphav  – og antallet kalder formanden for fint. ”78 ryttere er fint, fordi det betyder, vi kun har mistet 22 siden Corona stoppede os”, siger formand Bent Christensen til SønderborgNYT. Han fortæller, det er hans første år som […]

Læs mere...