Nu er det snart tid til byggemesse på EUC

21. oktober 2013 Uncategorized

Nu er det snart tid til den årlige byggemesse i Sønderborg.

Det er ZERObyg og Sønderborg Kommune, der arrangerer messen, som primært er for områdets håndværkere, entreprenører, rådgivere og arkitekter. Årets byggemesse foregår torsdag den 31. oktober kl. 15 – 18 på EUC Syd, Hilmar Finsensgade 18, i Sønderborg.

Aase Nyegaard siger velkommen til byggemessen.

Aase Nyegaard siger velkommen til byggemessen.

Artiklen fortsætter under annoncen

På byggemessen kan alle interesserede blive opdateret på, hvad sker på bygge- og anlægsområdet i de kommende år. Også boligforeningerne i området stiller op og fortæller om deres planer. I år er der særlig fokus på efteruddannelsesmulighederne for håndværkerne i området. Der er primært fokus på el- og VVS-installatører, der bl.a. undervises i de særlige kompetencer det kræver at gå fra at håndtere enkeltløsninger til systemløsninger.

Borgmester Aase Nyegaard kommer og byder messegæsterne velkommen.

– Erfaringerne fra de tidligere messer er, at håndværkerne, entreprenørerne, rådgiverne og arkitekterne er glade for en årlig opdatering på byggeaktiviteterne i området. De får overblik og mulighed for at få en mere uformel snak med de bygherrer og kommunale byggemyndigheder, siger Aase Nyegaard.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal se på flere mulige udbud af kommunens rengøringsområde

14. maj 2021 Politik

Hvis Økonomiudvalget – og senere Byrådet – i næste uge vender tommelfingeren op, så skal resten af rengøringsopgaverne i Sønderborg Kommune i udbud og dermed kan private virksomheder byde på dem. Byrådet har aftalt i Budgetaftale 2020-2023, at rengøringsområdet skal i udbud i to faser. Den første udbudsrunde er gennemført og den drejede sig om […]

Læs mere...