Nu er det snart tid til byggemesse på EUC

21. oktober 2013 Uncategorized

Nu er det snart tid til den årlige byggemesse i Sønderborg.

Det er ZERObyg og Sønderborg Kommune, der arrangerer messen, som primært er for områdets håndværkere, entreprenører, rådgivere og arkitekter. Årets byggemesse foregår torsdag den 31. oktober kl. 15 – 18 på EUC Syd, Hilmar Finsensgade 18, i Sønderborg.

Aase Nyegaard siger velkommen til byggemessen.

Aase Nyegaard siger velkommen til byggemessen.

Artiklen fortsætter under annoncen

På byggemessen kan alle interesserede blive opdateret på, hvad sker på bygge- og anlægsområdet i de kommende år. Også boligforeningerne i området stiller op og fortæller om deres planer. I år er der særlig fokus på efteruddannelsesmulighederne for håndværkerne i området. Der er primært fokus på el- og VVS-installatører, der bl.a. undervises i de særlige kompetencer det kræver at gå fra at håndtere enkeltløsninger til systemløsninger.

Borgmester Aase Nyegaard kommer og byder messegæsterne velkommen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Erfaringerne fra de tidligere messer er, at håndværkerne, entreprenørerne, rådgiverne og arkitekterne er glade for en årlig opdatering på byggeaktiviteterne i området. De får overblik og mulighed for at få en mere uformel snak med de bygherrer og kommunale byggemyndigheder, siger Aase Nyegaard.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2021 Politik, Sønderborg

Venstre: Ærgerligt Sønderborg ikke er solidarisk med andre sydjyske kommuner

23. september 2021 Politik

Ti sydjyske borgmestre har skrevet i en fælles henvendelse til Beskæftigelsesministeren og til Folketingets Beskæftigelsesudvalg, at det vil få alvorlige konsekvenser, hvis regeringens nye delaftale på beskæftigelsesområdet ‘En styrket og forenklet ungeindsats’ bliver gennemført. Den aftale skal, ifølge de ti borgmestre, være med til at finansiere Arne-pensionen og den risikerer at sende udsatte og sårbare […]

Læs mere...