Nu er det snart tid til byggemesse på EUC

21. oktober 2013 Uncategorized

Nu er det snart tid til den årlige byggemesse i Sønderborg.

Det er ZERObyg og Sønderborg Kommune, der arrangerer messen, som primært er for områdets håndværkere, entreprenører, rådgivere og arkitekter. Årets byggemesse foregår torsdag den 31. oktober kl. 15 – 18 på EUC Syd, Hilmar Finsensgade 18, i Sønderborg.

Aase Nyegaard siger velkommen til byggemessen.

Aase Nyegaard siger velkommen til byggemessen.

Artiklen fortsætter under annoncen

På byggemessen kan alle interesserede blive opdateret på, hvad sker på bygge- og anlægsområdet i de kommende år. Også boligforeningerne i området stiller op og fortæller om deres planer. I år er der særlig fokus på efteruddannelsesmulighederne for håndværkerne i området. Der er primært fokus på el- og VVS-installatører, der bl.a. undervises i de særlige kompetencer det kræver at gå fra at håndtere enkeltløsninger til systemløsninger.

Borgmester Aase Nyegaard kommer og byder messegæsterne velkommen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Erfaringerne fra de tidligere messer er, at håndværkerne, entreprenørerne, rådgiverne og arkitekterne er glade for en årlig opdatering på byggeaktiviteterne i området. De får overblik og mulighed for at få en mere uformel snak med de bygherrer og kommunale byggemyndigheder, siger Aase Nyegaard.

 

Skrevet af: Ole [email protected]
6. december 2023 Politik, Sønderborg

Tysk rederi vil sejle faste ture mellem Flensborg og Sønderborg

6. december 2023 Politik

Et tysk rederi har henvendt sig til Sønderborg Havn og Sønderborg Kommune med ønske om at starte en fast turbåd mellem Flensborg og Sønderborg fra midten af marts måned. Rederiet ønsker at sejle to til tre gange dagligt med op til 50 passagerer mellem Flensborg og Sønderborg til ultimo oktober. Sikkerhedsregler siger, at området, hvor […]

Læs mere...