Nu kan Dybbølskolen blive sat i stand

16. december 2020 Byrådsmøder

Onsdag gav byrådet grønt lys for, at Dybbølskolen kan få en gennemgribende renovering og det er en sag, der først har været på bordet i Teknik- og Miljøudvalget.

Forvaltningen har opstillet en plan for en gennemgribende renovering af Dybbøl-Skolen. I planen renoveres skolens vinduer, lofter, gulve og tage og der laves diverse energiforbedrende tiltag

“I sidste års budgetaftale blev vi enige om at prioritere renoveringen af Dybbølskolen og så kom de ekstra lånemuligheder, som skyldes Corona-situationen og dermed mulighed for at lave en hård tiltrængt og gennemgribende renovering til hele 84 millioner kroner”, siger Teknik- og Miljøudvalgsmedlem Tage Petersen fra Venstre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formanden for Børne- og uddannelsesudvalget, Claus Klaris er glad for den prioritering for Dybbølskolen og Dybbølområdet.

“Processen startede for nogle år siden, hvor jeg sammen med nogle andre medlemmer fra byrådet var inviteret på Dybbølskolen for at se og høre om udfordringerne. Det medførte at, vi siden fik det med i budgetforliget – godt nok et noget mindre beløb på fire millioner kroner”, siger Claus Klaris til SønderborgNYT.

“Der er derfor en stor glæde, at dette punkt godkendes, der medfører en omfattende renovering af skolen”, siger han videre og tilføjer:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er rigtig godt at renovering opdeles i etaper over tre år, så vi sikrer at eleverne kan blive på skolen og flytte internt rundt i takt med renoveringen og dermed sikre nærvær og tryghed”.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...