Nu kan Dybbølskolen blive sat i stand

16. december 2020 Byrådsmøder Skrevet af: Ole Kæhler

Onsdag gav byrådet grønt lys for, at Dybbølskolen kan få en gennemgribende renovering og det er en sag, der først har været på bordet i Teknik- og Miljøudvalget.

Forvaltningen har opstillet en plan for en gennemgribende renovering af Dybbøl-Skolen. I planen renoveres skolens vinduer, lofter, gulve og tage og der laves diverse energiforbedrende tiltag

“I sidste års budgetaftale blev vi enige om at prioritere renoveringen af Dybbølskolen og så kom de ekstra lånemuligheder, som skyldes Corona-situationen og dermed mulighed for at lave en hård tiltrængt og gennemgribende renovering til hele 84 millioner kroner”, siger Teknik- og Miljøudvalgsmedlem Tage Petersen fra Venstre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formanden for Børne- og uddannelsesudvalget, Claus Klaris er glad for den prioritering for Dybbølskolen og Dybbølområdet.

“Processen startede for nogle år siden, hvor jeg sammen med nogle andre medlemmer fra byrådet var inviteret på Dybbølskolen for at se og høre om udfordringerne. Det medførte at, vi siden fik det med i budgetforliget – godt nok et noget mindre beløb på fire millioner kroner”, siger Claus Klaris til SønderborgNYT.

“Der er derfor en stor glæde, at dette punkt godkendes, der medfører en omfattende renovering af skolen”, siger han videre og tilføjer:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er rigtig godt at renovering opdeles i etaper over tre år, så vi sikrer at eleverne kan blive på skolen og flytte internt rundt i takt med renoveringen og dermed sikre nærvær og tryghed”.

 

13. juli 2024 Ringriderfesten, Sønderborg

Se hvad Ringriderfesten har på lørdags-programmet

13. juli 2024 Ringriderfesten

Her kan du se Ringriderfestens lørdagsprogram: 10:15: Forkoncert med Skælskør Marinegarde på Rådhustorvet. 11:00: Koncert på Rådhustorvet med Tveit Union Musikkorps, Members of Scots Guards Assosiation Pipes, Ukraine Pontoon Bridge Orchestra, Sønderborg Garden, Sønderborg Pipes And Drums, Danfoss Orkestret og Ringriderfestens Heroldere. 12:30: Cykelringridning – Check-In 12:30 – 14:00: Rytterkroen Lørdags Special: Spis de sild […]

Læs mere...