Nu skal Kong Christian X’s bro males

18. juni 2013 Uncategorized

De grå buer på Kong Christian X’s bro skal males. Arbejdet er gået i gang tirsdag og vil fortsætte de næste to-tre måneder. Mens arbejdet står på, vil den ene vejbane være spærret – og det giver anledning til at anbefale så mange som muligt at benytte Alssundbroen.

I første omgang spærres broens sydlige vejbane, dvs. ned mod slottet. Senere følger den nordlige. I et forsøg på at minimere de trafikale gener vil brovagten i perioden forsøge at samle flere lystbåde til færre åbninger af broen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Brobuerne males med flere års mellemrum, men altid i sommerhalvåret – vel vidende, at de trafikale problemer forstærkes af lystsejlere i den periode. Men malingen skal påføres ved en vis minimumstemperatur for at være holdbar.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2023 112, Sønderborg

Politiet tager kontakt til hackede skoler som har fået lækket data

25. september 2023 112

Politiet er i dag, mandag, blevet bekendt med, at kriminelle har skaffet sig adgang til personfølsomme data hos en række uddannelsesinstitutioner i Sønderjylland og efterfølgende lækket materialet. Det drejer sig om EUC Syd, Sønderborg Statsskole, Gråsten Landbrugsskole, Privatskolen-Als og Sønderborg International School. Politiet indleder nu en dialog med uddannelsesstederne samt deres it-driftsfællesskab, IT-Center Syd, for […]

Læs mere...