Nu skal Kong Christian X’s bro males

18. juni 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

De grå buer på Kong Christian X’s bro skal males. Arbejdet er gået i gang tirsdag og vil fortsætte de næste to-tre måneder. Mens arbejdet står på, vil den ene vejbane være spærret – og det giver anledning til at anbefale så mange som muligt at benytte Alssundbroen.

I første omgang spærres broens sydlige vejbane, dvs. ned mod slottet. Senere følger den nordlige. I et forsøg på at minimere de trafikale gener vil brovagten i perioden forsøge at samle flere lystbåde til færre åbninger af broen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Brobuerne males med flere års mellemrum, men altid i sommerhalvåret – vel vidende, at de trafikale problemer forstærkes af lystsejlere i den periode. Men malingen skal påføres ved en vis minimumstemperatur for at være holdbar.

26. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Lindy Hoppers fejrede dansen på Rådhustorvet

26. maj 2024 Kultur

En flashmob er, når en gruppe mennesker hurtigt samles et offentlig sted – udfører en handling – og forsvinder igen. Og det var lige det, som Sønderborg Lindyhoppers gjorde søndag eftermiddag på Rådhustorvet. “Det er Dansens Kunstdag og vi dansede en dans på Rådhustorvet. Den var med afsæt i Frankie Mannings Shimsam og jeg har […]

Læs mere...