Nu skal Kong Christian X’s bro males

18. juni 2013 Uncategorized

De grå buer på Kong Christian X’s bro skal males. Arbejdet er gået i gang tirsdag og vil fortsætte de næste to-tre måneder. Mens arbejdet står på, vil den ene vejbane være spærret – og det giver anledning til at anbefale så mange som muligt at benytte Alssundbroen.

I første omgang spærres broens sydlige vejbane, dvs. ned mod slottet. Senere følger den nordlige. I et forsøg på at minimere de trafikale gener vil brovagten i perioden forsøge at samle flere lystbåde til færre åbninger af broen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Brobuerne males med flere års mellemrum, men altid i sommerhalvåret – vel vidende, at de trafikale problemer forstærkes af lystsejlere i den periode. Men malingen skal påføres ved en vis minimumstemperatur for at være holdbar.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. juni 2021 112, Sønderborg

Her er stilladset hvor en mand faldt igennem

14. juni 2021 112

På billedet ser man hullet i stilladset, som en mand mandag morgen faldt igennem. Stilladset står på den tidligere JF-grund ved Vølundsgade i Sønderborg. “Længere nede på stilladset sidder længebjælken, som er med til at sikre, at stilladset ikke rykker sig – og havde det rykket sig, så ville ikke blot en enkelt, men flere […]

Læs mere...