Nu skal Kong Christian X’s bro males

18. juni 2013 Uncategorized

De grå buer på Kong Christian X’s bro skal males. Arbejdet er gået i gang tirsdag og vil fortsætte de næste to-tre måneder. Mens arbejdet står på, vil den ene vejbane være spærret – og det giver anledning til at anbefale så mange som muligt at benytte Alssundbroen.

I første omgang spærres broens sydlige vejbane, dvs. ned mod slottet. Senere følger den nordlige. I et forsøg på at minimere de trafikale gener vil brovagten i perioden forsøge at samle flere lystbåde til færre åbninger af broen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Brobuerne males med flere års mellemrum, men altid i sommerhalvåret – vel vidende, at de trafikale problemer forstærkes af lystsejlere i den periode. Men malingen skal påføres ved en vis minimumstemperatur for at være holdbar.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juni 2022 Samfund, Sønderborg

Risiko for skybrud mandag morgen og formiddag

27. juni 2022 Samfund

I det sønderjyske er de første lyn også blevet registreret – og det første skybrud kan være lige på trapperne, skriver TVs Vejret. Et lavtryk med tilhørende koldfront ligger på tværs af landet og giver i de tidlige morgentimer kraftige regnbyger i det jyske. Det giver risiko for kraftige tordenbyger, der kan være med skybrud. […]

Læs mere...