Ny hal på Ringriderpladsen må ikke ødelægge Ringriderfestens rammer

21. juni 2018 Politik

Ifølge formanden for Teknik- og Miljøudvalget Aase Nyegaard, blev der onsdag aften holdt et møde mellem Ringriderfesten i Sønderborg og Sønderborg Kommune. Fra Ringriderfesten deltog formand Jes Andersen og ritmester Hans Otto Ewers mens Sønderborg Kommune var repræsenteret ved borgmester Erik Lauritzen, teknisk direktør i Sønderborg Kommune Bjarke Eriksen samt Aase Nyegaard, formand for Teknik- og Miljøudvalget.

I en Facebook-opdatering skriver Aase Nyegaard, at det var et godt og konstruktivt møde og at Ringriderfestens repræsentanter sagde meget direkte, at Ringriderfesten ikke kan undvære pladsen med Børneland, da Ringriderforeningen de seneste 10 år har investeret i Ringriderfesten for på lang sigt at udvikle den årlige tradition.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ifølge Aase Nyegaard blev det aftalt, at der arbejdes videre med en placering af en hal i tilknytning til Ringriderpladsen på betingelse af, at den ikke kommer til at ødelægge Børnelands rammer.

Hvordan en sådan løsning i givet fald skal etableres, så der både er Børneland og en sportshal fortælles der ikke noget om på Aase Nyegaards Facebook-opdatering.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk