Nyd udsigten fra terrassen ved Café Hav a Java i MultiKulturhuset

4. juni 2018 Erhverv

Nu er det muligt at sidde ude på terrassen ved Café Hav a Java, hvor de unge kunstskoleelever, biblioteks- og kulturbrugere samt en del studerende også kommer.

“Det er en skøn buket af gæster, der bruger cafeen og jeg både tror og håber, der også kommer nogle flere og nyder tapas på vores terrasse, mens de nyder udsigten ud over Alssund, hvor de kan se Alsion, sejlskibene og begge broer. Der er virkeligt dejligt og ingen bilstøj”, siger den daglige leder af Hav a Java, Rikke Kaas.

Tapas fra Hav a Java

Naturligvis er der et inspirerende menukort i cafeen.

“Og vil man hellere have noget andet, så kan man henvende sig til personalet. Vi strækker os langt for at opfylde ønsker”, siger Rikke Kaas til SønderborgNYT. Tapas og meget andet serveres alle ugens dage mellem kl. 11 og 20.30.

Artiklen fortsætter under annoncen

“I weekenderne kan man desuden få en skøn brunch mellem kl. 10 og 13”, siger Rikke Kaas.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...