Nytårskur: Nu kommer de gode år…måske

6. januar 2014 Uncategorized

Ved Nytårskuren, der er sat i scene af Sønderborg Kommune og SET trådte industriformanden Erling Duus et par trin op ad trappen i Alsion og annoncerede, at de magre år er slut.

Erik Lauritzen ved, at holder vi sammen, så kan vi klare det meste.

Erik Lauritzen ved, at holder vi sammen, så kan vi klare det meste.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

– Nu kommer de gode år, siger han. Umiddelbart efter tilføjer han et lille: Måske.

Erling Duus er sikker på, de gode år begynder nu. Ikke 100 procent sikker, men måske.

Erling Duus er sikker på, de gode år begynder nu. Ikke 100 procent sikker, men måske.

Artiklen fortsætter under annoncen

Inden Erling Duus slap sin optimistiske ord fri, så havde borgmester Erik Lauritzen haft ordet og han byggede sætningerne over begrebet fællesskab. Han nævnte, at her i Sønderborg har vi klaret mange ting ved at stå sammen, ved at løfte i fællesskab.

– Og jeg har været med til at hæve skatten og det skyldes ikke, at det bare er rart at få flere penge, der kan bruges af, men derimod at vi ikke vil være med til at skære i velfærden, siger Erik Lauritzen. Han fik flettet ind, at erhvervslivet inden længe slipper helt for at betale dækningsafgift.

Artiklen fortsætter under annoncen

Peter Rathje fik fortalt om ProjectZeros succes med at skabe lokale arbejdspladser, gøre Sønderborg kendt rundt om i verden og vigtigst af alt, at reducere CO2-udslippet.

Med til Nytårskuren var et væld af forretningsfolk, kommune-ansatte, frivillige foreningsfolk og andre, der fik lyttet til en masse taler og cirkuleret, mens der blev nippet til vinen og spist kransekage-konfekt.

Se billederne fra den fyldte Café Alsion: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.494023420718010.1073741998.271358109651210&type=1

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 REGIONALT, Debat

Debat: Sønderborg bør satse på 100 procent grøn fjernvarme

26. september 2022 REGIONALT

Marianne Karlberg, Spidskandidat for Frie Grønne, Sydjyllandskredsen, skriver: Sønderborg Kommune har fuld fart på planerne om at udrulle fjernvarme i store dele af kommunen. Det giver rigtig god mening – klimakrisen, stigende energipriser og krigens rasen i Ukraine byder os at sætte turbo på at finde alternativer til vores olie- og gasfyr. Sønderborg Kommune har faktisk […]

Læs mere...