Økonomiudvalget anbefaler at HUI får en lånegaranti

18. august 2021 Politik

Hørup Ungdoms- og Idrætsforening har bedt kommunen om en bankgaranti på 3,5 millioner kroner og onsdag blev ansøgningen bakket op af et enigt Økonomiudvalg.

Hørup Ungdoms- og Idrætsforening, HUI, har siden februar 2019 arbejdet på at få lavet et fitnesstilbud til deres medlemmer. HUI har undersøgt muligheden for at lave fitness i deres eksisterende lokaler, men det kan ikke lade sig gøre. HUI arbejder derfor på at lave en tilbygning til Hørup Centralskole, som vil skulle opføres på et kommunalt ejet areal. Det er dog et areal, som HUI allerede lejer i dag.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hørup Ungdoms- og Idrætsforening har lavet et glimrende forarbejde, som er beskrevet i ansøgningen og de kommer ikke til at konkurrere med de private tilbud i deres lokalområde”, siger borgmester Erik Lauritzen i kølvandet på mødet i Økonomiudvalget.

“I kommunen holder vores byggeprojekter og nu får vi at se, om foreningens også gør det”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...