Ønske: Flere fartkontroller i Sønderborg

11. februar 2015 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Dorte Hansen fra Asserballe ser gerne endnu flere fartkontroller rundt omkring. Hun er nemlig sikker på, at hastighed spiller en afgørende rolle for, hvor galt det går, når der sker trafikuheld.politi

Havde hastigheden været lavere der, hvor Dorte Hansen fra Asserballe på Als kørte den skæbnesvanger dag i maj sidste år, så er hun sikker på, hendes liv i dag havde været anderledes, fortæller Dorte Hansen til TV Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

I maj sidste år kørte hun og familien sammen med en lastbil, som i følge den tidligere sygeplejerske kørte alt for hurtigt.

Ved sammenstødet blev hun slynget ud af sin bil, og kastet 150 meter hen ad vejen – med voldsomme skader til følge.

Lige efter ulykken var hun i livsfare.politi2

Artiklen fortsætter under annoncen

I dag 9 måneder efter ulykken er Dorte Hansen ikke i stand til arbejde eller deltage i de hjemlige gøremål.

Sammenstødet kostede hende to diskusprolapser, et piskesmæld, hukommelsestab, koncentrationsbesvær, hun har føleforstyrelser i arme og ben, og er lyd- og lysfølsom.

Dorte Hansen er sikker på, at havde der været en fartkontrol i nærheden af ulykkesstedet, så ville hastigheden have været lavere på den lastbil der kørte ind i dem, og ulykken dermed ikke så voldsom og invaliderende.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

20. april 2024 Erhverv, Nordborg

Ingen medalje til EUC Syds deltager ved DM i Skills

20. april 2024 Erhverv

Nu er Danmarks dygtigste bagere, tekniske isolatører, møbelpolstrere, anlægsstruktører og kosmetikere fundet. Unge fra 47 forskellige konkurrencefag har netop fået hængt en guldmedalje om halsen ved en storstilet afslutningsceremoni for DM i Skills 2024 – Danmarksmesterskabet for unge fra erhvervsuddannelserne, der i år blev holdt på Dyrskuepladsen i Roskilde. Fra EUC Syd i Sønderborg deltog […]

Læs mere...