Ønske: Flere fartkontroller i Sønderborg

11. februar 2015 112

Dorte Hansen fra Asserballe ser gerne endnu flere fartkontroller rundt omkring. Hun er nemlig sikker på, at hastighed spiller en afgørende rolle for, hvor galt det går, når der sker trafikuheld.politi

Havde hastigheden været lavere der, hvor Dorte Hansen fra Asserballe på Als kørte den skæbnesvanger dag i maj sidste år, så er hun sikker på, hendes liv i dag havde været anderledes, fortæller Dorte Hansen til TV Syd.

I maj sidste år kørte hun og familien sammen med en lastbil, som i følge den tidligere sygeplejerske kørte alt for hurtigt.

Ved sammenstødet blev hun slynget ud af sin bil, og kastet 150 meter hen ad vejen – med voldsomme skader til følge.

Lige efter ulykken var hun i livsfare.politi2

I dag 9 måneder efter ulykken er Dorte Hansen ikke i stand til arbejde eller deltage i de hjemlige gøremål.

Sammenstødet kostede hende to diskusprolapser, et piskesmæld, hukommelsestab, koncentrationsbesvær, hun har føleforstyrelser i arme og ben, og er lyd- og lysfølsom.

Dorte Hansen er sikker på, at havde der været en fartkontrol i nærheden af ulykkesstedet, så ville hastigheden have været lavere på den lastbil der kørte ind i dem, og ulykken dermed ikke så voldsom og invaliderende.

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. april 2021 Uddannelse, Sønderborg

Økonomiudvalget skal se på hvordan flere uddannelser trækkes til Sønderborg

18. april 2021 Uddannelse

Der er igennem flere år arbejdet på at få flere uddannelser til kommunen og det er sket igennem forskellige råd og udvalg og i tæt dialog med områdets uddannelsesinstitutioner og virksomheder. I 2021 er der i den politiske debat i Folketinget og regeringen sat fokus på, at der skal være flere uddannelsespladser regionalt og lokalt […]

Læs mere...