Ønske: Flere fartkontroller i Sønderborg

11. februar 2015 112

Dorte Hansen fra Asserballe ser gerne endnu flere fartkontroller rundt omkring. Hun er nemlig sikker på, at hastighed spiller en afgørende rolle for, hvor galt det går, når der sker trafikuheld.politi

Havde hastigheden været lavere der, hvor Dorte Hansen fra Asserballe på Als kørte den skæbnesvanger dag i maj sidste år, så er hun sikker på, hendes liv i dag havde været anderledes, fortæller Dorte Hansen til TV Syd.

I maj sidste år kørte hun og familien sammen med en lastbil, som i følge den tidligere sygeplejerske kørte alt for hurtigt.

Ved sammenstødet blev hun slynget ud af sin bil, og kastet 150 meter hen ad vejen – med voldsomme skader til følge.

Lige efter ulykken var hun i livsfare.politi2

Artiklen fortsætter under annoncen

I dag 9 måneder efter ulykken er Dorte Hansen ikke i stand til arbejde eller deltage i de hjemlige gøremål.

Sammenstødet kostede hende to diskusprolapser, et piskesmæld, hukommelsestab, koncentrationsbesvær, hun har føleforstyrelser i arme og ben, og er lyd- og lysfølsom.

Dorte Hansen er sikker på, at havde der været en fartkontrol i nærheden af ulykkesstedet, så ville hastigheden have været lavere på den lastbil der kørte ind i dem, og ulykken dermed ikke så voldsom og invaliderende.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2022 Samfund, Sønderborg

Sønderborg er klar til at tage imod flere ukrainere

30. november 2022 Samfund

Den infrastruktur, der skal sikre el, vand og varme i Ukraine, er ødelagt af russerne og der er kommet meldinger om, at endnu flere ukrainere vil forlade hjemlandet fra nu af, fordi vinteren sætter ind – og det betyder, at der er mulighed for, at Danmark og dermed også Sønderborg skal tage imod flere ukrainske […]

Læs mere...