Oliver Brommann er på vej til Jyske Mesterskaber

20. januar 2023 Sport
Oliver Brommann. Foto: Ole Kæhler
Oliver Brommann. Foto: Ole Kæhler

Når der i dagene fra den 3. til den 5. februar bokses der om de jyske mesterskaber i Horsens, så skal Sønderborg Amatør Bokseklubs letvægter, Oliver Brommann, i ringen.

“Han er i pulje med nogle meget erfarne og dygtige boksere. Blandt andet Europamesteren Nikolai Terteryan fra BK Vejle, så vi sender Oliver Brommann til Horsen for at han kan suge til og lære”, siger sønderborg-boksernes træner, Johnny Dehnfeld til SønderborgNYT.

Sidste weekend var Oliver Brommann i kamp i Gilleleje og han vandt med dommerstemmerne 4-1.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg synes, jeg boksede overlegent og burde ha’ fået alle dommerstemmerne, men måske er den ene dommer fra Gilleleje”, siger Oliver Brommann til SønderborgNYT.

Han skal ikke alene afsted til Jyske Mesterskaber. Han får følge af Muhammed Muhammed og Mykhailo Bandarchuk, der stiller op i Begyndermesterskabet, som er for boksere med meget få kampe.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...