Omnicon-branden bliver undersøgt tirsdag

2. august 2021 112

Siden branden på Omnicon på Stødagervej onsdag aften har der været brandfolk på stedet for at sikre, at flammerne ikke blussede op på ny.

“Og derfor er der endnu ikke lavet en brandundersøgelse”, siger politikommissør Chris Thorning Vesterdal og fortsætter:

“Det er planen, at det skal ske i morgen, tirsdag”.

Det er teknikere fra politiet, som skal finde årsagen til, at der opstod en brand.

Sønderborg Brand og Redning fik hjælp til slukningen af branden fra de frivillige brandmænd fra Broager, Ullerup, Augustenborg/Bro, Hørup og Sydals – og der kom også en stigevogn fra Aabenraa.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter flammerne var slukket har forskellige frivillige brandværn holdt vagt ved bygningen – og der er desuden brugt mandskab fra Beredskabsstyrelsen til at forsøgte at dæmme op for, at vand fra Ulkebøldam løber ud i Augustenborg Fjord.

Allivel er en del vand løbet ud i fjorden og det har udløst et badeforbud.

Ulkebøldam – og også Augustenborg Fjord – er forurenet af det vand, som blev brugt af brandmændene, da de slukkede branden.

Omnicon producerede farvepulver, som blandes i cementen, når der skal støbes fliser.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. juni 2023 Politik, Sønderborg

Tidligere spidskandidat for Fælleslisten er medstifter af et nyt parti

9. juni 2023 Politik

I marts måned nedlagde Fælleslisten sig selv efter et skidt valgresultat ved kommunalvalget i 2021, hvor den dengang uprøvede Stine Duus Petersen var Fælleslistens spidskandidat, og siden da har Stine Duus Petersen overvejet sin lokalpolitiske fremtid, og den ligger nu klar. “Jeg og Svenja Karstensen, som tidligere var opstillet for Nye Borgerlige, er gået sammen […]

Læs mere...