Onsdag formiddag sprænges bomberne ved Arnkilsmaj

16. november 2022 112
Onsdag vil der være mennesketomt indenfor den røde linie
Onsdag vil der være mennesketomt indenfor den røde linie

Onsdag formiddag vil bombeeksperter fra Forsvaret sprænge de to bomber, som er fundet på en mark ved Arnkilsmaj på Kær – og det betyder, at man skal holde sig væk fra området.

Der planlægges med at sprænge bomberne onsdag formiddag og borgerne skal holde sig borte, indtil de får besked på, at de kan vende hjem. Det forventes, at de får besked onsdag aften, oplyste politiet tirsdag aften.

Politiet er til stede i hele området i hele perioden.

Bomberne fundet sidst i oktober

Artiklen fortsætter under annoncen

29. oktober var medlemmer af Air Force Memorial Center Als på tur ved Arnkilsmaj på Kær, hvor der skulle søges efter vragrester fra et Halifaxfly, som blev skudt ned den 25. juli 1943.

“Vi fandt det, som vi mener, er to ueksploderede flybomber og ‘rester’ fra en, der er eksploderet”, sagde Bjørn Allerelli Andersen, som er formand for foreningen.

Han fortalte videre, at de naturligvis ringede til politiet, som afspærrede området og tilkaldte bomberyddere fra Skive Kaserne.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Sport, Sønderborg

Sønderborg Futsal skal spille mod Hjørring – det gælder topplaceringen i rækken

9. december 2022 Sport

I morgen, lørdag, kl. 14:00 spilles andensidste runde af grundspillet, hvor Sønderborg møder Hjørring på hjemmebane i Humlehøjhallen, og netop de to hold skal fordele første- og andenpladsen mellem sig, hvor Sønderborg fører rækken med to point ned til Hjørring, skriver Sønderborg Futsal. Sønderborg kan med en sejr sikre sig førstepladsen i grundspillet, hvor en […]

Læs mere...