Opfordring: Meld jer ind i bro-foreningen

4. juli 2013 Frivillige

Den nystiftede Foreningen Als-Fyn Broen er kommet godt fra start og har nu oprettet en hjemmeside. Foreningen arbejder for etablering af en fast forbindelse mellem Als og Fyn. På den nye hjemmeside www.als-fynbroen.dk kan man læse om foreningens formål, og det er muligt at melde sig ind i foreningen via hjemmesiden.

 

Formanden Mogens K. Nielsen fortæller, at det er vigtigt, at mange i lokalområdet bakker op om foreningen. Jo flere medlemmer, jo bedre muligheder har vi for at påvirke beslutningstagerne. Kontingentet for private er 100 kr., så alle har mulighed for at støtte projektet. Virksomheder kan også støtte foreningen ved at blive medlem. Kontingentet for virksomheder er 1.000 kr.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Foreningen fremhæver, at det er vigtigt at få en fast forbindelse mellem Als og Fyn, da den vil binde Region Syddanmark bedre sammen erhvervsmæssigt, uddannelsesmæssigt, kulturelt og trafikmæssigt.

 

Endvidere vil en bro mellem Als og Fyn skabe et nyt attraktivt ”trekantsområde” at bosætte sig i med mange beskæftigelsesmuligheder inden for en radius af 70 kilometer på en akse fra Flensborg over Sønderborg/Als til Odense.

 

Formanden siger endvidere, at en bro vil blive skabe ny dynamik, vækst og udvikling i området, hvilket vil give flere arbejdspladser, ligesom en fast forbindelse vil give et bedre vejnet og kortere transporttid.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

På den nye hjemmeside kan man også læse mere om broprojektet, og der findes andre oplysninger som foreningens vedtægter og bestyrelse, fortæller Mogens K. Nielsen. Han håber, at mange vil melde sig ind i foreningen, så der for alvor kan sættes fokus på den faste forbindelse.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Sport, Sønderborg

Hans Natorp fra Sønderborg i spidsen for Danmarks Idrætsforbund

19. juni 2021 Sport

Ved Danmarks Idrætsforbunds årsmøde blev Hans Natorp valgt til ny formand ved et kampvalg, hvor han fik 76 stemmer, mens 71 stemte på modstanderen, Thomas Bach. ”Jeg glæder mig til at tage DIF ud på en modig og visionær rejse, hvor vi hele tiden udfordrer og udvikler vores organisation med en ambition om fremskridt, mangfoldighed, […]

Læs mere...