Outdoor i Centrum-konkurrence: Så er det ud med snøren

29. april 2015 Sønderborg

Fra fredag den 8. maj til og med den 10. maj har Outdoor i centrum stor lystfiskerkonkurrence med usædvanligt flotte præmier.

Peter Uwe Hansen er klar med præmier for de syv største fisk i hver kategori.

Peter Uwe Hansen er klar med præmier for de syv største fisk i hver kategori.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hvis du fanger den største havørred, så vinder du en fiskerejse til Laksefiskeskolen i Norge og en to-hånds fluestang fra Lawson”, siger Peter Uwe Hansen fra Outdoor i Centrum. Den største torsk udløser en præmie, som er en Shimano Sustain og 1800 meter 0,15 fireline.

“Vinderen i hornfisk får en A. Jensen #8 high tide og spook 8/9 hjul”, siger Peter Uwe Hansen til SønderborgNyt. Den største fladfisk belønnes med et komplet surfcastingsæt med forfang, agn, stang, hjul og line.

Artiklen fortsætter under annoncen

Konkurrencen, Kyst Cup 2015, starter torsdag klokken 00.01 og slutter søndag klokken 16. Der må kun fiskes med én stang pr. deltager og hver lystfisker kan indveje en fisk i hver kategori.IMG_5691

Deltagerkort købes for 250 kroner i Outdoor i Centrum i Perlegade senest 8. maj.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når der købes deltagerkort kan lystfiskeren vælge mellem at få  en lækker Mustad fiskekniv eller en blinkbox med blink for 250 kroner”, siger Peter Uwe Hansen. Antallet af fiskeknive er begrænset, så de hurtigste har valgmuligheden.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Juridisk brevkasse: Advokathuset Muurholm svarer på læser-spørgsmål om ophævelse af fælles forældremyndighed

24. juni 2021 Samfund

Kære Brevkasse, Jeg har to drenge på 6 og 8 år med min ekskone. Vi har fælles forældremyndighed, og hun har bopælen på begge børn. Der har altid været et højt konfliktniveau, og vores samarbejde fungerer bare ikke. Børnenes mor overholder næsten ingen af de aftaler, som vi indgår med hinanden, herunder vedrørende samvær, og […]

Læs mere...