Outdoor i Centrum-konkurrence: Så er det ud med snøren

29. april 2015 Sønderborg

Fra fredag den 8. maj til og med den 10. maj har Outdoor i centrum stor lystfiskerkonkurrence med usædvanligt flotte præmier.

” width=”300″ height=”200″ /> Peter Uwe Hansen er klar med præmier for de syv største fisk i hver kategori.

“Hvis du fanger den største havørred, så vinder du en fiskerejse til Laksefiskeskolen i Norge og en to-hånds fluestang fra Lawson”, siger Peter Uwe Hansen fra Outdoor i Centrum. Den største torsk udløser en præmie, som er en Shimano Sustain og 1800 meter 0,15 fireline.

“Vinderen i hornfisk får en A. Jensen #8 high tide og spook 8/9 hjul”, siger Peter Uwe Hansen til SønderborgNyt. Den største fladfisk belønnes med et komplet surfcastingsæt med forfang, agn, stang, hjul og line.

Konkurrencen, Kyst Cup 2015, starter torsdag klokken 00.01 og slutter søndag klokken 16. Der må kun fiskes med én stang pr. deltager og hver lystfisker kan indveje en fisk i hver kategori.IMG_5691

Deltagerkort købes for 250 kroner i Outdoor i Centrum i Perlegade senest 8. maj.

“Når der købes deltagerkort kan lystfiskeren vælge mellem at få  en lækker Mustad fiskekniv eller en blinkbox med blink for 250 kroner”, siger Peter Uwe Hansen. Antallet af fiskeknive er begrænset, så de hurtigste har valgmuligheden.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk