Pas på: Falsk hjemmehjælper snyder tre ældre i Guderup

12. oktober 2017 112

Én – måske to – tyve, klædt ud som hjemmehjælpere har snydt sig ind til tre ældre borgere i Guderup-området og i Rinkenæs. En af borgerne har fået stjålet 10.000 kroner samt flere af smykker, en anden har mistet smykker, mens den tredje borger fik tyven ud af lejligheden, inden der blev taget noget.

Borgere der modtager hjemmepleje, sygepleje, pårørende, naboer og andre opfordres til at holde et vågent øje med mistænkelige personer og kontakte politiet.

Hjemmeplejechefen i Sønderborg Kommune, Charlotte Gjørup, understreger, at alle borgere skal være ekstra opmærksomme på mistænksomme personer, og at borgere der modtager hjemmepleje skal bede om at se ID-kort og ikke skal lukke ukendte personer ind.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kvinden beskrives som:

  • · 25-30 år
  • · Taler meget dårligt dansk
  • · Ca. 165 cm høj
  • · Langt, sort hår
  • · Mørk i huden
  • · Grå dunjakke.

Der er mistanke om, at der kan være tale om flere end én tyv, eftersom en mand i en grøn jakke også er blevet observeret i området.

Tyverierne er blevet anmeldt til Politiet, som vurderer, at der kan være tale om et par, der sammen kører rundt i området. Derfor opfordrer politiet borgerne til at holde et vågent øje, og såfremt de ser en bil med kvinden og manden, bedes de skrive nummerpladen ned og kontakte Politiet på 114.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Sidst i oktober synger Medina ved en dinnerkoncert i Sergenten

2. oktober 2022 Erhverv

Velkommen til Medina, sangerinden, Medina, er Danmarks sangfugl og ukronede popdronning og den 29. oktober er hun på scenen til en dinnerkoncert i Sergenten på Sønderborg Kaserne. Til dinnerkoncerten byder Jesper Koch og hans stab på en tre-retters menu med buffet som hovedret og der er vand og vin ad libitum under middagen. Efter koncerten […]

Læs mere...