Petangue: Jesper Rosanes indviede banen med et grise-kast

14. oktober 2013 Uncategorized

Mandag formiddag blev den nye petanquebanen ved strandpromenaden indviet af sundhedsudvalgsformand Jesper Rosanes, der gjorde det ved at kaste grisen, som de andre spillere skulle spille efter.

Jesper Rosanes har sendt grisen gennem luften.

Jesper Rosanes sender grisen gennem luften.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er godt, der nu er en petanquebane og den er et skridt mere i alt det, der er sket hernede. Vi har fået sat planter, skulpturer, fitness-remedier, siger sundhedsformanden.

– Nogle mennesker spurgte, om der ikke kunne laves en petanquebane og udvalget i kommunen bakkede op – og nu er den her.

Martin Johnsen og Hans Christensen har været med fra de første tankestrejf og de synes, det er dejligt, der nu kan spilles petanque med så fantastisk udsigt.

Jesper Rosanes, Hans Christensen og Martin Johnsen under baneindvielsen.

Jesper Rosanes, Hans Christensen og Martin Johnsen under baneindvielsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2022 Politik, Sønderborg

Byrådsmedlem Jesper Smaling vil ha’ orlov fra Byrådet

28. september 2022 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet beder om grønt lys til at holde forældreorlov i perioden fra 7. november og året ud. Forældreorlov er en gyldig hindring for varetagelsen af hvervet som byråds- og udvalgsmedlem. Jesper Kock vil i den mellemliggende periode blive indkaldt som stedfortræder. Det er Byrådet, som byrådsmødet onsdag eftermiddag skal sige god […]

Læs mere...