Petangue: Jesper Rosanes indviede banen med et grise-kast

14. oktober 2013 Uncategorized

Mandag formiddag blev den nye petanquebanen ved strandpromenaden indviet af sundhedsudvalgsformand Jesper Rosanes, der gjorde det ved at kaste grisen, som de andre spillere skulle spille efter.

Jesper Rosanes har sendt grisen gennem luften.

Jesper Rosanes sender grisen gennem luften.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er godt, der nu er en petanquebane og den er et skridt mere i alt det, der er sket hernede. Vi har fået sat planter, skulpturer, fitness-remedier, siger sundhedsformanden.

– Nogle mennesker spurgte, om der ikke kunne laves en petanquebane og udvalget i kommunen bakkede op – og nu er den her.

Martin Johnsen og Hans Christensen har været med fra de første tankestrejf og de synes, det er dejligt, der nu kan spilles petanque med så fantastisk udsigt.

Jesper Rosanes, Hans Christensen og Martin Johnsen under baneindvielsen.

Jesper Rosanes, Hans Christensen og Martin Johnsen under baneindvielsen.

Skrevet af: Ole [email protected]
3. december 2023 Kultur, Sønderborg

Midt i januar kan du opleve den storslåede Symphonic Universe-koncert

3. december 2023 Kultur

Sønderjyllands Symfoniorkester går nye veje i deres bestræbelser på at bringe symfonisk musik ud til nye generationer. Den kendte spil-youtuber og streamer, Jørgen Bjørn, er blevet hyret som konferencier til deres storslåede Symphonic Universe-koncert, der kan opleves i Alsions koncertsal den 18. januar. Koncerten består af strålende livefortolkninger skabt af de største komponister af filmmusik, […]

Læs mere...