Peter Hansen kom lidt længere med sine buskort

18. december 2013 Politik

Venstres Peter Hansen har gode chancer for at leve op til valgløftet om gratis buskort til unge på ungdomsuddannelserne. På onsdagens Byrådsmøde kom buskortpunktet frem og sagen tages nu med videre i Teknik- og Miljøudvalget, hvor socialdemokraten Frode Sørensen vil garantere en virkelig god behandling af forslaget.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi vil se på forskellige muligheder og finde prisen på det hele. Skal buskortene kun gælde på strækningen mellem skole og hjem, skal det gælde hele dagen eller blot i dagtimerne, skal de unge, der er på skole i Aabenraa også have, spørger Frode Sørensen og lover, at alt vil blive tænkt og drøftet igennem.

Fælleslisten er ikke tilhængere af de gratis buskort og fortæller, at der også er enlige mødre og måske ældre, der virkelig har svært ved at betale deres buskørsel. Måske skal de også have et buskort.

Artiklen fortsætter under annoncen

Andre fabulerede over, om der er busser nok, om de kører rigeligt eller om køreplanerne skal udvides med flere og senere afgange. Der er kommuner, der tilbyder gratis offentlig transport til alle – og her i Sønderborg kunne gratis busser gavne ProjectZeroplanen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Gråsten, Samfund

Dronningen: Rigtig god sommer til Jer alle

23. juni 2021 Gråsten

Helt overraskende talte Dronningen til alle de mennesker, som tog imod hende på Torvet i Gråsten – og det gjorde hun efter borgmesteren havde budt hende velkommen. ”Vi nød Genforeningsdagen, som ligger os meget nær og så ønsker vi Jer alle en god sommer”, sagde Dronningen, hvorefter hun hilste på flere af de ældre, som […]

Læs mere...