Peter Hansen: Sygeplejeskolen – Sidste udkald

25. januar 2014 Politik

Byrådsmedlem Peter Hansen, Venstre, skriver:

Sygeplejeskolen i Sønderborg er for alvor truet. Stærke kræfter arbejder på at få den til Aabenraa og det er fem minutter i tolv hvis den skal forblive i Sønderborg.

Peter Hansen og Venstre vil kæmpe for Sygeplejeskolen.

Peter Hansen og Venstre vil kæmpe for Sygeplejeskolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Argumentet er ikke længere økonomi, fordi man i Aabenraa har besluttet sig, at hælde skattekroner i at sikre sig uddannelsen kommer derop.

Man bruger nu ønsket om at samle sosu og socialpædagog uddannelsen sammen med sygeplejeskolen under et tag som argument.

Når det er tilfældet, bør vi sende signalet om, at i Sønderborg vil vi gerne bygge en skole til de tre uddannelser. Den kan enten bygges i forlængelse af det eksisterende Alsion eller på en hel selvstændig location.

Det kan gøres uden ekstra omkostninger for skolerne, lige som da vi i sin tid byggede UdviklingsPark Sønderborg (UPS).
Venstre har meddelt borgmesteren, at vi står bag en sådan løsning. Jeg håber inderligt at han tager det op og går i offensiven, så vi ikke taber endnu en institution i vores kommune.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Sport, Sønderborg

I den kommende uge kan du prøve at ro på Alssund

14. maj 2021 Sport

Har du lyst til at nyde de smukke omgivelser på vandet omkring Sønderborg, få frisk luft når du dyrker motion i fællesskab med andre, så er roning noget for dig. Sønderborg Roklub holder åbent hus på tirsdag og på torsdag – begge dage klokken 9 – 11 og 18:30 – 20:30, hvor du har mulighed […]

Læs mere...