Folketingsvalget udskrevet

Her er de lokale kandidater

 

Peter Hansen: Sygeplejeskolen – Sidste udkald

25. januar 2014 Politik

Byrådsmedlem Peter Hansen, Venstre, skriver:

Sygeplejeskolen i Sønderborg er for alvor truet. Stærke kræfter arbejder på at få den til Aabenraa og det er fem minutter i tolv hvis den skal forblive i Sønderborg.

Peter Hansen og Venstre vil kæmpe for Sygeplejeskolen.

Peter Hansen og Venstre vil kæmpe for Sygeplejeskolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Argumentet er ikke længere økonomi, fordi man i Aabenraa har besluttet sig, at hælde skattekroner i at sikre sig uddannelsen kommer derop.

Man bruger nu ønsket om at samle sosu og socialpædagog uddannelsen sammen med sygeplejeskolen under et tag som argument.

Når det er tilfældet, bør vi sende signalet om, at i Sønderborg vil vi gerne bygge en skole til de tre uddannelser. Den kan enten bygges i forlængelse af det eksisterende Alsion eller på en hel selvstændig location.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det kan gøres uden ekstra omkostninger for skolerne, lige som da vi i sin tid byggede UdviklingsPark Sønderborg (UPS).
Venstre har meddelt borgmesteren, at vi står bag en sådan løsning. Jeg håber inderligt at han tager det op og går i offensiven, så vi ikke taber endnu en institution i vores kommune.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 FV22, Sønderborg

FV22: Statsministeren udskriver folketingsvalg – her er de lokale kandidater

5. oktober 2022 FV22

Statsminister Mette Frederiksen har netop udskrevet folketingsvalg og valgdagen er sat til den 1. november. I Sønderborg Kommune stiller seks lokale folketingskandidater op: Tidligere minister og nuværende folketingsmedlem Benny Engelbrecht stiller op for Socialdemokratiet, Byrådsmedlem Bo Kleis Christensen stiller op for Nye Borgerlige, Chris Preuss stiller op for Venstre, Dorthe Wildt stiller op for Liberal […]

Læs mere...