Pige-Cup’en på Nord-Als igen en succes

17. august 2014 Frivillige

Tekst og foto: Carl Erik Rasmussen

At være nr. 13 i rækken af Pige Cup’er i fodbold behøver ikke nødvendigvis at være behæftet med uheld, hvilket lørdagens stævne blev et tydeligt bevis på.
Ikke færre end 600 spillere fordelt på 41 hold og deres ledere gjorde deres til, at successen var hjemme for den initiativrige boldklub på Nord Als og klubbens mange frivillige hjælpere, uden hvis hjælp det ikke ville være muligt at binde an med så stor en opgave.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nord-Als piger vinder U 15 gruppen. Foto: Carl Erik Rasmussen

Nord-Als piger vinder U 15 gruppen. Foto: Carl Erik Rasmussen

Vejrguderne stod også den kække bi, og det blev således en stor fornøjelse for de mange medvirkende og stævnets tilskuere at deltage i  og følge de mange spændende kampe på Nord Als Idrætscenters lækre grønsvær.
Artiklen fortsætter under annoncen

Stævnespeaker Lis Schmidt sørgede rutineret for, at denne vigtige funktion blev varetaget på bedste måde, ligesom de mange resultater blev regnskabsført, så ingen blev snydt.

Vejguderne gjorde deres for at gøre fodbolden underholdende.

Vejguderne gjorde deres for at gøre fodbolden underholdende. Foto: Carl Erik Rasmussen

Artiklen fortsætter under annoncen

Der var flotte pokaler og medaljer, som blev behørigt overrakt de dygtigste  på den opstillede sejrsskammel ledsaget af stort bifald fra publikum og de mange spillere.
Det skal til sidst bemærkes, at der udover en lang række danske klubber også deltog spillere fra Nordtyskland og Hamborg, så det kan uden overdrivelse konstateres, at stævnet havde et internationalt snit.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Gråsten

Der kommer ikke boliger i stueetagen i Slotsgade 1 i Gråsten

7. december 2022 Politik

Politikerne var tirsdag eftermiddag samlet til møde i Teknik-, By- og Bolig-udvalget skulle blandt andet bestemme sig for, om de ville give et forbud imod, at stueetagen på Slotsgade 1 i Gråsten bliver ændret fra butik til boliger. Der er søgt om tilladelse til, at der laves lejligheder i hele bygningen. “I den sag var […]

Læs mere...