Pige-Cup’en på Nord-Als igen en succes

17. august 2014 Frivillige

Tekst og foto: Carl Erik Rasmussen

At være nr. 13 i rækken af Pige Cup’er i fodbold behøver ikke nødvendigvis at være behæftet med uheld, hvilket lørdagens stævne blev et tydeligt bevis på.
Ikke færre end 600 spillere fordelt på 41 hold og deres ledere gjorde deres til, at successen var hjemme for den initiativrige boldklub på Nord Als og klubbens mange frivillige hjælpere, uden hvis hjælp det ikke ville være muligt at binde an med så stor en opgave.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nord-Als piger vinder U 15 gruppen. Foto: Carl Erik Rasmussen

Nord-Als piger vinder U 15 gruppen. Foto: Carl Erik Rasmussen

Vejrguderne stod også den kække bi, og det blev således en stor fornøjelse for de mange medvirkende og stævnets tilskuere at deltage i  og følge de mange spændende kampe på Nord Als Idrætscenters lækre grønsvær.
Artiklen fortsætter under annoncen

Stævnespeaker Lis Schmidt sørgede rutineret for, at denne vigtige funktion blev varetaget på bedste måde, ligesom de mange resultater blev regnskabsført, så ingen blev snydt.

Vejguderne gjorde deres for at gøre fodbolden underholdende.

Vejguderne gjorde deres for at gøre fodbolden underholdende. Foto: Carl Erik Rasmussen

Artiklen fortsætter under annoncen

Der var flotte pokaler og medaljer, som blev behørigt overrakt de dygtigste  på den opstillede sejrsskammel ledsaget af stort bifald fra publikum og de mange spillere.
Det skal til sidst bemærkes, at der udover en lang række danske klubber også deltog spillere fra Nordtyskland og Hamborg, så det kan uden overdrivelse konstateres, at stævnet havde et internationalt snit.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...