Pige-Cup’en på Nord-Als igen en succes

17. august 2014 Frivillige

Tekst og foto: Carl Erik Rasmussen

At være nr. 13 i rækken af Pige Cup’er i fodbold behøver ikke nødvendigvis at være behæftet med uheld, hvilket lørdagens stævne blev et tydeligt bevis på.
Ikke færre end 600 spillere fordelt på 41 hold og deres ledere gjorde deres til, at successen var hjemme for den initiativrige boldklub på Nord Als og klubbens mange frivillige hjælpere, uden hvis hjælp det ikke ville være muligt at binde an med så stor en opgave.

Foto: Carl Erik Rasmussen” width=”300″ height=”200″ /> Nord-Als piger vinder U 15 gruppen. Foto: Carl Erik Rasmussen

Vejrguderne stod også den kække bi, og det blev således en stor fornøjelse for de mange medvirkende og stævnets tilskuere at deltage i  og følge de mange spændende kampe på Nord Als Idrætscenters lækre grønsvær.
Stævnespeaker Lis Schmidt sørgede rutineret for, at denne vigtige funktion blev varetaget på bedste måde, ligesom de mange resultater blev regnskabsført, så ingen blev snydt.

Vejguderne gjorde deres for at gøre fodbolden underholdende.

Vejguderne gjorde deres for at gøre fodbolden underholdende.

Artiklen fortsætter under annoncen

[adrotate group="187"]
[adrotate group="188"]

Foto: Carl Erik Rasmussen

Der var flotte pokaler og medaljer, som blev behørigt overrakt de dygtigste  på den opstillede sejrsskammel ledsaget af stort bifald fra publikum og de mange spillere.
Det skal til sidst bemærkes, at der udover en lang række danske klubber også deltog spillere fra Nordtyskland og Hamborg, så det kan uden overdrivelse konstateres, at stævnet havde et internationalt snit.

.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Grillbaren – med det traditionelle udvalg som nu har fået et kvalitetsløft

16. april 2021 Erhverv

Fredag formiddag åbende Grillbaren, som ligger i krydset ved Perlegade og Østergade – og det er Tataro-brødrene og deres kompagnon, Torben Klitbo, der står bag. “Vores udvalg er stort set det samme, som man så i grillbarer, dengang de kom til landet, men vi har givet kvaliteten et løft”, siger Torben Klitbo til SønderborgNYT. Altså […]

Læs mere...