Pigekoret og drengekoret runder denne sæson af

13. juni 2018 Kultur

Onsdag blev Pigekorets og drengekorets sæson rundet ved ved et arrangement for korpiger og forældre i Musikskolen på Skovvej – og de mindste kor sang nogle festlige sange. De forældre, der troede de bare skulle sidde og nyde korsang blev overrasket med, at de skulle være med til to af sangene.

Når en sæson slutter, så betyder det, der skal siges farvel. Der er piger, der stopper, fordi de skal ud af Sønderborg for en tid, måske for altid.

Mette Rasmussen bliver altid rørt, når der siges farvel til pragtfulde mennesker. De har altid en plads i hendes hjerte.

“Det er altid svært at sige farvel og det bevæger mig dybt. Heldigvis er jeg stærk nok til at sige, det er sådan jeg har det”, siger Mette Rasmussen, der var ilet til Musikskolen efter at have været med Drengekoret i Alsion, hvor der var koncert. Flere af drengene var med retur til Musikskolen og krydrede aftenen med en sang.

“Dengang Koncertkoret var i Kina, fortalte jeg en kinesisk guide, at det altid er svært for mig at sige farvel til pragtfulde mennesker, som jeg møder”, siger Mette Rasmussen og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Den kinesiske kvinde gav mig et godt råd: Keep them in your heart”.

Drengenes Frank Laue siger farvel

“Så vi skal sige til dem, som vi skilles fra, at de er i vores hjerter og at de altid bare kan komme”, siger Mette Rasmussen, der er chefdirigent.

Frank Laue siger farvel til Drengekor og Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Drengekorets leder, Frank Laue, siger også farvel til Sønderborg og til drengene.

Han er flyttet til Flensborg og har en del at se til i den by.

Heldigvis er blækket ved tørre på den kontrakt, der er skrevet med hans afløser.

En del af afslutningen på onsdagens arrangement var, at Koncertkoret sang den 30 år gamle Anne Linnet-sang: Tusind stykker.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

200 nye Corona-smittede siden onsdag

20. januar 2022 COVID-19

Siden onsdag er antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs kommunegrænse steget med 200 og der er i dag 1975 smittede. På landsplan er der ifølge Statens Serum Institut fundet 40.626 nye smittede det seneste døgn. 825 er indlagt på sygehus – og af dem er 49 på intensiv. 28 er i respirator. Ifølge sundhedschef Michael Skriver […]

Læs mere...