Pink Cup er kommet flot fra start

5. juni 2021 Augustenborg

Der har været travlt fra morgenstunden i Sønderborg Golf, hvor der spilles lyserød golf – oggolfturneringen skal følges op med spisning og uddeling af sponsorerede præmier. Både til de dygtige golfspillere og til de heldige, som undervejs købte de rigtige lodder til udtrækningen.

Inden de knap 100 spillere gik ud til hullerne, fik de at vide, at målet med Pink Cup er at donere penge til Kræftensens Bekæmpelse.

Sidste år blev der også spillet Pink Cup.

Jeanette Meineche er den, der holder styr på økonomien i Pink Cup.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg sendte 49.447.50 kr. afsted til Kræftens Bekæmpelse  og det er et beløb, vi kun kan være stolte af. Corona-krisen gav jo nogle udfordringer”, siger Jeanette Meineche til SønderborgNYT.

Hvor stort et beløb der bliver sendt til Kræftens Bekæmpelses kampgane: Støt Bryster i år, bliver afsløret når regnskabet er gjort op.

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Samfund, Sønderborg

Autocampere får nye p-pladser – det skal få dem væk fra Slotskajen

30. juni 2022 Samfund

Politikerne i Teknik-, By- og Boligudvalget har tilbage i februar udpeget tre områder, som i en forsøgsperiode skal fungere som P-plads for autocampere og trække autocamperne væk fra Slotskajen. “Forvaltningen har fundet otte områder og vi valgte de tre af dem”, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. Hun fortæller, at det vigtige er, at pladserne […]

Læs mere...