Pink Cup – Golfturnering til støtte for brystkræft-ramte

10. juni 2014 Uncategorized

1 ud af 9 danske kvinder rammes årligt af brystkræft. Det vil Alssund Golfklub gøre noget ved.

Derfor er de med i Pink Cup turneringen, hvis formål er at rejse penge til forskning, forebyggelse og patientstøtte til fordel for de brystkræftramte.

– Brystkræft rammer stadig alt for mange kvinder, og det er naturligt for os at kæmpe for så vigtig en sag. Det er 11. år, vi er med, og vi glæder os til turneringen. Turneringen er sjov og anderledes, og der er en rigtig god stemning i klubben på selve dagen, siger Dorrit Daugbjerg, som tilføjer, at Alssund Golfklub var den klub, der indsamlede flest penge i 2013 – ikke mindst på grund af loyale sponsorer, som hvert år har bidraget med både penge og præmier. pklf-0141 I

Artiklen fortsætter under annoncen

Alssund Golfklub spilles Pink Cup onsdag, den 18. juni.

Pink Cup turneringen har siden 2003 været båret af energiske og kreative kvinder, der nu ved indgangen til turneringens 12. år, har indsamlet over 23 millioner kr.

Flere end 5.000 kvinder forventes at stille op til turneringen i 2014.

Der vil foruden turneringen være diverse underholdende konkurrencer og festlige indslag, hvis formål er at rejse penge til Kræftens Bekæmpelses arbejde med brystkræft.

Turneringen hjælpes godt på vej med flotte præmier fra turneringens sponsorer, der også er interesserede i at bidrage til den gode sag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Turneringen afsluttes med en flot landsfinale, som 40 af de deltagende klubber har mulighed for at kvalificere sig til. Landsfinalen finder sted 19. september i Lübker Golf Resorts smukke omgivelser, siger Sidsel Naut, Pink Cup ansvarlig fra Kræftens Bekæmpelse.

Fakta om Pink Cup

Pink Cup er Danmarks største golfturnering for kvinder. I 12 år har kvindelige golfspillere rundt om i landet gjort en stor indsats for at gøre opmærksom på og indsamle penge til Kræftens Bekæmpelses arbejde med brystkræft inden for forskning, forebyggelse og patientstøtte. Hvert år spiller ca. 5.000 kvinder med i turneringen, hvor interessen for golf forenes med kampen mod brystkræft. Siden turneringens start har deltagerne indsamlet over 23 millioner kroner til sagen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs mere på Pink Cup.

Skrevet af: Ole [email protected]
3. december 2023 Kultur, Sønderborg

Midt i januar kan du opleve den storslåede Symphonic Universe-koncert

3. december 2023 Kultur

Sønderjyllands Symfoniorkester går nye veje i deres bestræbelser på at bringe symfonisk musik ud til nye generationer. Den kendte spil-youtuber og streamer, Jørgen Bjørn, er blevet hyret som konferencier til deres storslåede Symphonic Universe-koncert, der kan opleves i Alsions koncertsal den 18. januar. Koncerten består af strålende livefortolkninger skabt af de største komponister af filmmusik, […]

Læs mere...