Pink Cup-vinderne

7. juni 2018 Augustenborg

Et gavekort, så udgifterne til en overnatning for to samt aftens- og morgenmad er dækket på Rønnes Hotel  og adgang til golfbanen blev vundet af Johannes Hansen, der kom tættest på hul 12 ed Pink Cup på Sønderborg Golfklubs bane onsdag eftermiddag.

Teknidans direktør er blandt sponsorerne og direktøren havde lovet at giive fem kroner for hvert point, som de cirka firs spillere fik i hus. Det samlede pointtal er 2501 og det betyder, de kommer 12.505 kroner, som skal videre til Støt Brysterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Både arrangørerne og spillere havde haft en herlig solskinsdag på banen, hvor vinden sørgerede for, at det ikke var helt let at komme gennem de 18 huller, som der blev brugt mere end 4 1/2 time på at spille.

Efter at have spillet golf, skulle der kåres vindere og spises vildsvin.

Dagens vindere

Hos herrerne vandt Arne Mørk Jensen.

I damernes B-række var Annemette Thorsted den bedste og i A-rækken er vinderen Linda Andersen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2023 112, Sønderborg

Mindre brand i en kompostbunke

24. september 2023 112

Søndag – kort efter middag – kørte Ullerup Frivillige Brandværn til en mindre brand på Gl. Landevej i Vester Sottrup. “Her var der en, som havde smidt noget aske fra pillefyret ud i kompostbunken og så gik der ild i den”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg til SønderborgNYT. “Det er meget vigtigt, at […]

Læs mere...