Pokalfodbold på Sønderborg Stadion

6. august 2013 Frivillige

Så er der igen pokalfodbold på Sønderborg Stadion. FC Sønderborg tager onsdag den 14. august kl. 18. 30 imod FC Svendborg fra 2. division. Sidste år røg FC Sønderborg ud til Fredericia fra 1. division efter et knebent nederlag på 1-2 og det skal gerne gøres bedre i år. Spillerne er meget opsatte på at komme langt i årets pokalturnering, hvor Parken lægger græs til finalen.

FC Svendborg er et ungt hold, der sidste år sluttede på 6. pladsen i 2. division. Efter en god opstart med 4 træningskampe uden nederlag, startede FC Svendborg med at tabe efterårets først kamp til HIK.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi glæder os over igen at være kommet så langt i landspokalturneringen. Sidste års møde med Fredericia fra 1. division var en virkelig god oplevelse for både spillere og tilskuere, hvor der var 587 tilskuere og dermed stadionrekord for et FC Sønderborg-hold. Vi håber at mange vil støtte op om hele området fælles hold, når FC Svendborg kommer på besøg, siger sportschef Rasmus Andreassen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...