Pokalfodbold på Sønderborg Stadion

6. august 2013 Frivillige

Så er der igen pokalfodbold på Sønderborg Stadion. FC Sønderborg tager onsdag den 14. august kl. 18. 30 imod FC Svendborg fra 2. division. Sidste år røg FC Sønderborg ud til Fredericia fra 1. division efter et knebent nederlag på 1-2 og det skal gerne gøres bedre i år. Spillerne er meget opsatte på at komme langt i årets pokalturnering, hvor Parken lægger græs til finalen.

FC Svendborg er et ungt hold, der sidste år sluttede på 6. pladsen i 2. division. Efter en god opstart med 4 træningskampe uden nederlag, startede FC Svendborg med at tabe efterårets først kamp til HIK.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi glæder os over igen at være kommet så langt i landspokalturneringen. Sidste års møde med Fredericia fra 1. division var en virkelig god oplevelse for både spillere og tilskuere, hvor der var 587 tilskuere og dermed stadionrekord for et FC Sønderborg-hold. Vi håber at mange vil støtte op om hele området fælles hold, når FC Svendborg kommer på besøg, siger sportschef Rasmus Andreassen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Tour de France: Hvem skal overrække den gule trøje i Sønderborg?

28. juni 2022 Tour de France

Når Tour de France-feltet er kommet over målstregen på Augustenborg Landevej på søndag, så skal dagens vinder og også rytterne med de attraktive trøjer – den gule, den grønne, den prikkede og den hvide – hædres. Selvom der kun er få dage til Tour de France kommer til Sønderborg, så er det endnu ikke offentliggjort, […]

Læs mere...