Pole-danserne har flygtninge-problemer

23. september 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Flere aftener om ugen samles kvinder i et lokale i Helgolandsgade for at træne pole-dance – og det er – ligesom hos motionisterne i Butterfly, et sted, hvor der alene er adgang for kvinder.imagesNREK4N1W

  • Det har fungeret fint lige indtil kaserne blev beboet igen, skriver pole-danserne i et brev. Nu kommer der ind imellem syriske mænd ind i lokalet og de forstår ikke, de ikke er velkomne.
  • Artiklen fortsætter under annoncen

Pole-danserne har haft fat i asylcentret og politiet, men det har ikke hjulpet.

  • De instruktører, der har de sene vagter er utrygge og det er sådan, at vi ikke bare kan låse os inde, skriver pooldanserne. Når der ikke kan låses af, så er forklaringen, at der hele tiden er deltagere, der kommer og går.

Pole-danserne skilter klart og tydeligt med, at mænd ikke må komme ind, men det preller tilsyneladende af på flere af de asylsøgende.

  • Det er ualmindeligt svært at få dem til at gå igen, når de er sluppet indenfor, står der i brevet, som SønderborgNyt er i besiddelse af.
  • Artiklen fortsætter under annoncen

 

28. februar 2024 Sønderborg, Frivillige

Unge ensomme kan få hjælp af andre unge

28. februar 2024 Sønderborg

Vi er nødvendige, fordi der er rigtigt mange unge i Sønderborg, som er ensomme. Og det bliver ikke lettere at håndtere, når ensomhed blandt unge er et tabu, siger tre unge kvinder, som er frivillige i foreningen Ventilen, Ven-til-en, der holder til i Mejeriet. “Når der er ensomme unge, der hører om os, så går […]

Læs mere...