Pole-danserne har flygtninge-problemer

23. september 2014 Uncategorized

Flere aftener om ugen samles kvinder i et lokale i Helgolandsgade for at træne pole-dance – og det er – ligesom hos motionisterne i Butterfly, et sted, hvor der alene er adgang for kvinder.imagesNREK4N1W

Pole-danserne har haft fat i asylcentret og politiet, men det har ikke hjulpet.

  • De instruktører, der har de sene vagter er utrygge og det er sådan, at vi ikke bare kan låse os inde, skriver pooldanserne. Når der ikke kan låses af, så er forklaringen, at der hele tiden er deltagere, der kommer og går.

Pole-danserne skilter klart og tydeligt med, at mænd ikke må komme ind, men det preller tilsyneladende af på flere af de asylsøgende.

  • Det er ualmindeligt svært at få dem til at gå igen, når de er sluppet indenfor, står der i brevet, som SønderborgNyt er i besiddelse af.
  • Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2022 Samfund, Sønderborg

Sønderborg er klar til at tage imod flere ukrainere

30. november 2022 Samfund

Den infrastruktur, der skal sikre el, vand og varme i Ukraine, er ødelagt af russerne og der er kommet meldinger om, at endnu flere ukrainere vil forlade hjemlandet fra nu af, fordi vinteren sætter ind – og det betyder, at der er mulighed for, at Danmark og dermed også Sønderborg skal tage imod flere ukrainske […]

Læs mere...