Politi: Butikstyveri førte til flere sigtelser

1. juli 2021 112

Onsdag eftermiddag blev politiet kaldt til Q8-tanken på Alsgade i Sønderborg, fordi en 20-årig lokal mand havde stjålet motorolie.

“Manden erkender tyveriet og betjentene ser, han er kommet kørende til tanken på en knallert, selvom han er frakendt retten til at føre den. Det var tredje gang, han kørte i frakendelsestiden, så knallerten blev beslaglagt”, siger politikommissær Jan Rasmussen.

Betjentene visiterer også den unge mand og han havde 33,6 gram hash på sig.

“Det gør, at hans lejlighed også bliver visiteret og her bliver der fundet mere hash og en totenschlæger”, siger Jan Rasmussen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Den 20-årige fik samlet en del sigtelser. Tyveri, kørsel i frakendelsestiden, besiddelse af hash og overtrædelse af våbenloven”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. september 2021 Kultur, Gråsten

Gråsten Æblefestival er klar til Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave

19. september 2021 Kultur

Gråsten Æblefestival har en workshop i Den Kongelige Køkkenhave, når der er Høstmarked på fredag og lørdag. “Vi har en bod, hvor vi presser æbler til most og vi sælger også friskplukkede Gråstenæbler”, siger Kaj Nielsen fra Æblefestivallens styregruppe. Derudover kan man købe: Pasteuriseret most på flasker og Grafensteiner Apfelbrand – en snaps fremstillet af […]

Læs mere...