Politi og Bo trygt gav igen gode råd om at undgå indbrud i juledagene

20. december 2019 112

Torsdag var den mobile politstation igen i Sønderborg og denne gang var det Citykrydset, der blev omdrejningspunkt for betjente og en repræsentant fra ‘Bo trygt’.

“Bo trygt er en indsats, hvor det handler om at få antallet af indbrud i hele landet ned. I Danmark er der 30.000 indbrud om året og det er virkeligt mange. Når der beregnes i forhold til antallet af indbyggere, så er her tre gange så mange indbrud som i Sverige og i Norge, lande vi sammenligner os med”, siger konsulent Jørn Juhl Nielsen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Bo trygt’ finanseres af Trygfonden og Realdania, der har givet 100 millioner kroner til indbrudsforebyggende tiltag over fem år.

Lige for tiden er der ikke overvældende mange indbrud i Sønderborg. Ifølge Politiet er en del af forklaringen, at nogle af de meget aktive indbrudstyve er ‘ude af cirkulation’ og det betyder, at de sidder bag tremmer.

Ganske som forleden blev der fortalt om Fake-tv og andet man kan bruge, så det ser ud som om, man er hjemme, selvom man er ude.

“Fake-tv, tænd- og slukure og en nabo, der holder lidt øje er med til at få indbrudstyven til at vælge et andet sted”, siger Politiet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs meget mere om, hvad du kan gøre HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Erhverv, Sønderborg

Vandet sejlede ned i apoteket i Borgen

16. oktober 2021 Erhverv

Lørdag middag gik der hul på et rør med vand i apoteket i Borgen og derfor sejlede vandet ned ad en væg og ud over gulvet. “Vi skyndte os at træde væk – og apoteket fortsatte deres kundebetjening fra den ene af kasserne”, siger en kunde til SønderborgNYT. Der blev også ringet efter hjælp, så […]

Læs mere...