Politi og indbrudstyve havde travl nat

20. juni 2014 Uncategorized

Natten til fredag har været ualmindelig travl for både tyve og politiet oplyser Mads Hansson fra Sønderborg Politi.

I Øster Snogbæk overraskede en anmelder en indbrudstyv der ved 22-tiden kom løbende op til havedøren og forsøgte at knuse en rude i huset der ligger på Nørre Møllevej. Gerningsmanden så anmelderen og kørte hurtigt væk fra stedet i sin bil.politipoliti3

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved 04-tiden blev lykkedes det for endnu en anmelder at overraske en potentiel tyv. Tyven kom gående op til huset der ligger på Eckersbergvej i Blans. Tyven bar på et koben, men han løb væk da han så anmelderen.

Tyven beskrives som en mand, der var iført en sort trøje med en hætte. Han kørte fra stedet i en sølvgrå Peugeot eller Citroën Picasso. Den har et registreringsnummer, der formentlig starter på TX.

I Stenderup forsøgte en gerningsmand at komme ind i et hus ved at lave en såkaldt ”underboring”. Han forsøgte at bore et hul i døren, der ville give plads nok til, at han kunne nå låsemekanismen.

– Det er ikke så ofte vi ser det mere. Det kræver en del øvelse at udføre den slags, siger Mads Hansson fra Sønderborg Politi.

Det lykkedes da heller ikke for gerningsmanden at komme ind, oplyser Radio Als.

Det gjorde det til gengæld i en villa på Slåenhegnet. I løbet af natten var en tyv kommet ind og hele huset var blevet gennemrodet. Det har endnu ikke været muligt at opgøre hvad der blev stjålet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 112, Sønderborg

Hærværk hos Æ Gårne

14. maj 2021 112

Onsdag aften eller natten til til torsdag har ukendte gerningsmænd været inde hos Æ Gårne i Vollerup og lave hærværk. “De har været inde i bygningen hvor de har lavet grafitti og der står: Lort og GM40 på væggen”, siger politikommissær Thomas Berg og fortsætter: “Der er også smadret ruder i bygningen og i en […]

Læs mere...