Politiet advarer mod tyve på Black Friday

27. november 2015 112

Skal du ud og forkæle dig selv eller måske have julegaverne i hus på Black Friday, så sørg for at gemme shoppingposerne i bagagerummet. Biler fulde af tilbudsvarer er nemlig det rene tag-selv-bord for tyve, advarer Syd- og Sønderjyllands Politi ifølge DR Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Lejlighed gør tyv, og det gælder også Black Friday. Der er masser af gode tilbud til borgerne, og det betyder, der også er gode tilbud for tyveknægten”, siger Christian Østergaard, specialkonsulent hos Syd- og Sønderjyllands Politi.

Den bedste måde at undgå, at tyven løber med med dine Black Friday-kup, er nemlig at sørge for, man ikke kan se varerne i bilen.

“Varerne skal ikke ligge på bagsædet, de skal om i bagagerummet hvor man ikke kan se dem. Så ved tyven ikke, der er noget at stjæle, og det er sværere at brække ind i bagagerummet end at smadre en siderude og løbe med varerne. Det larmer og påkalder sig opmærksomhed”, siger Christian Østergaard.

De fleste forsikringsselskaber dækker kun tyveri fra biler, hvis genstandene har være skjult i et aflåst bagagerum.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Nordborg, Frivillige

Badebroen i Holm står klar til brug

14. maj 2021 Nordborg

Nu er badebroen ved Holm igen sat i vandet og står klar til at tage imod de mange gæster – store såvel som små – der bruger broen hvert år. Siden 2012 har der været adgang til en fin badebro ved Holm og den blev købt for 90.000 kroner i forbindelse med en større udviklingsplan […]

Læs mere...