Politiet advarer mod tyve på Black Friday

27. november 2015 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Skal du ud og forkæle dig selv eller måske have julegaverne i hus på Black Friday, så sørg for at gemme shoppingposerne i bagagerummet. Biler fulde af tilbudsvarer er nemlig det rene tag-selv-bord for tyve, advarer Syd- og Sønderjyllands Politi ifølge DR Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Lejlighed gør tyv, og det gælder også Black Friday. Der er masser af gode tilbud til borgerne, og det betyder, der også er gode tilbud for tyveknægten”, siger Christian Østergaard, specialkonsulent hos Syd- og Sønderjyllands Politi.

Den bedste måde at undgå, at tyven løber med med dine Black Friday-kup, er nemlig at sørge for, man ikke kan se varerne i bilen.

“Varerne skal ikke ligge på bagsædet, de skal om i bagagerummet hvor man ikke kan se dem. Så ved tyven ikke, der er noget at stjæle, og det er sværere at brække ind i bagagerummet end at smadre en siderude og løbe med varerne. Det larmer og påkalder sig opmærksomhed”, siger Christian Østergaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

De fleste forsikringsselskaber dækker kun tyveri fra biler, hvis genstandene har være skjult i et aflåst bagagerum.

22. april 2024 Erhverv, Gråsten

Gråsten Maskinservice lavede et kalkuleret underskud

22. april 2024 Erhverv

De store toneangivende danske virksomheder bliver fremover udsat for krav, som de helt naturligt sender videre til de virksomheder, de samarbejder med. Kan virksomhederne ikke leve op til kravene, mister de ordre, og opgaven går videre til en konkurrent. Det er den verden Gråsten Maskinservice befinder sig i. Gråsten Maskinservice har igennem de seneste tre […]

Læs mere...