Politiet: Der blev delt adskillige øretæver ud i weekenden

23. maj 2016 112

Klokken 02:30 natten til lørdag så en 19-årig mand, at en bilist kørte vildt og uhæmmet i en hvid Audi på Lille Rådhusgade. Den 19-årige påtalte det overfor bilisten, der straks kvitterede med at give den 19-årige en lussing. Herefter kørte han videre.

“Vi vil meget gerne høre fra vidner til dette optrin”, siger Peter Baum fra politiet i Sønderborg.

Politiet søger også vidner til en sag, hvor en 24-årig mand anmeldte, at han var blevet udsat for vold. Han sagde selv, at han muligvis var blevet slået eller havde fået en flaske i hovedet. Manden kunne ikke helt huske det.

Artiklen fortsætter under annoncen

Endnu en voldssag fra weekenden udspillede sig søndag eftermiddag, hvor en 52-årig kvinde fra Tyskland fik to lussinger i ansigtet, da hun stod foran Danske Bank.

Den 52-årige blev opsøgt af sin kærestes søns kone, der er en 48-årig kvinde fra Sønderborg.

Uden varsel slog hun den 52-årige på begge sider af hovedet med et blåt øje og hævninger i til følge.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Sport, Sønderborg

Sønderborg Futsal skal spille mod Hjørring – det gælder topplaceringen i rækken

9. december 2022 Sport

I morgen, lørdag, kl. 14:00 spilles andensidste runde af grundspillet, hvor Sønderborg møder Hjørring på hjemmebane i Humlehøjhallen, og netop de to hold skal fordele første- og andenpladsen mellem sig, hvor Sønderborg fører rækken med to point ned til Hjørring, skriver Sønderborg Futsal. Sønderborg kan med en sejr sikre sig førstepladsen i grundspillet, hvor en […]

Læs mere...