Politiet: Der var ikke styr på tingene på Ib Rehné og Café Figo

7. november 2016 112

Lørdag aften var politiet et smut indenfor på både Ib Rehné Cairo og på Café Figo.

“På Café Figo var der ingen over 25 år med ansvar og så arbejdede der en person på bare 15 år”, siger Peter Baum fra politiet.

I en restaurationsvirksomhed skal der være en ansvar i forretningen i åbningstiden. Hvis den ansvarlige skal afsted i et ærinde, kan han eller hun afløses ganske kortvarigt af en person over 25 år. En 15- årig må slet ikke arbejde på stedet.

Et kig indenfor på Ib Rehné Cairo viste, at dér var den også gal.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Her var der heller ingen med ansvar på arbejde”, siger Peter Baum til SønderborgNYT.

En ny dag og en ny bøde

Nu er der dem, som lærer noget af sådan et besøg og en ventende bøde og så er der Ib René Cairo.

“Man skulle tro, de havde lært af lørdagens besøg, men søndag kl. 00:45 var den gal igen”, siger Peter Baum. Der var en ansat over 25 år på arbejde.

“Men vedkommende havde stået med ansvaret for cafeen i længere tid – og det er kun tilladt at lade cafeen være uden en ansvarsperson i en kort tid”, siger Peter Baum, der tilføjer, at sådan noget kan sætte bevillingen på spil.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Uddannelse, Sønderborg

Sundhedsudvalget har opdateret netværket Ungeliv

9. december 2022 Uddannelse

UngeLiv er en formaliseret netværksstruktur mellem Sønderborg Kommune og samtlige ungdomsuddannelser samt flere andre uddannelsesinstitutioner i kommunen. Netværket har eksisteret i forskellige versioner siden 2007 med det overordnede formål at fremme sundhed og trivsel for unge. Med uddannelsesinstitutionerne som arena hænger arbejdet med sundhed og trivsel tæt sammen med fastholdelse i uddannelse og reduktion af […]

Læs mere...