Politiet efterlyser Henning fra Augustenborg

14. januar 2015 Uncategorized

Politiet har hele natten og her til morgen ledt med lys og lygte efter en bortgået 54-årig mand fra Augustenborg.Augustenborg skilt 2

Artiklen fortsætter under annoncen

Den bortgåede, Henning Nielsen, gik fra sit hjem på Stavensbølgade i Augustenborg i går i nedtrykt sindstilstand.

“Vi fik anmeldelsen kl. 19:30 i aftes men Henning blev sidst set ved 15-tiden i går eftermiddag”, siger vagtchef fra Politiet Henrik Sønderskov.

Artiklen fortsætter under annoncen

Henning Nielsen beskrives som 180 cm høj, kort gråt hår, han var iført en kort blå dynejakke og blå jeans. Henning medbragte en grøn rollator.

“Vi vil meget gerne have borgerne til at hjælpe med at kigge efter Henning. Ring meget gerne til os hvis I mener at vide hvor han er, eller hvis I har set ham i aftenens eller nattens løb”, siger Henrik Sønderskov.

Politiet kan kontaktes på tlf. 1-1-4.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. januar 2022 Gråsten, Uddannelse

Gråsten Landbrugsskole fejrede 19 nyuddannede produktionsledere

28. januar 2022 Gråsten

Forleden blev der holdt dimissionsfest for de 19 nyuddannede produktionsledere på Gråsten Landbrugsskole, skriver landbrugsskolen i en pressemeddelelse. Skolen har været meget begejstret for holdet, som startede på skolen i august sidste år. Lærer Inger Schultz sagde bl.a. i hendes tale til produktionslederne: ”Vi er i lærerstaben fulde af beundring over, at I som hold […]

Læs mere...