Politiet fik en travl mandag

29. oktober 2013 Uncategorized

Politiet havde også rigeligt at se til på grund af den voldsomme storm, men det er ikke kun stormen der figurerer i døgnrapporten.

Sent søndag aften blev et pengeskab stjålet ved et indbrud på Blomstergade. Udover pengeskabet blev der også stjålet to såkaldte ”blyant-højttalere” fra B&O. Pengeskabet blev senere fundet ved tennisklubben på Hertug Hans Vej – opbrudt og tømt for indhold.

Under mandagsstormen væltede en varebil på Landevejen i Ketting. Bilen blæste simpelthen om på siden og blev herefter påkørt af en personbil.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Heldigvis gav det kun overfladiske skrammer og knubs, siger Peter Baum fra Sønderborg Politi til Radio Als.

Der blev også tid til at snuppe en spritbilist. På Nørrekobbel blev en 57-årig mand fra det sydlige København stoppet. Han blæste alkometeret op på den helt forkerte side af 1,5 promille og blev taget med til en blodprøve.

Først på aftenen mandag  blev en sten kastet gennem en rude hos tandlægen på Elmevej i Augustenborg. Der havde været personer inde på stedet men der var tilsyneladende ikke stjålet noget.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...