Politiet fik en travl mandag

29. oktober 2013 Uncategorized

Politiet havde også rigeligt at se til på grund af den voldsomme storm, men det er ikke kun stormen der figurerer i døgnrapporten.

Sent søndag aften blev et pengeskab stjålet ved et indbrud på Blomstergade. Udover pengeskabet blev der også stjålet to såkaldte ”blyant-højttalere” fra B&O. Pengeskabet blev senere fundet ved tennisklubben på Hertug Hans Vej – opbrudt og tømt for indhold.

Under mandagsstormen væltede en varebil på Landevejen i Ketting. Bilen blæste simpelthen om på siden og blev herefter påkørt af en personbil.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Heldigvis gav det kun overfladiske skrammer og knubs, siger Peter Baum fra Sønderborg Politi til Radio Als.

Der blev også tid til at snuppe en spritbilist. På Nørrekobbel blev en 57-årig mand fra det sydlige København stoppet. Han blæste alkometeret op på den helt forkerte side af 1,5 promille og blev taget med til en blodprøve.

Først på aftenen mandag  blev en sten kastet gennem en rude hos tandlægen på Elmevej i Augustenborg. Der havde været personer inde på stedet men der var tilsyneladende ikke stjålet noget.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. oktober 2023 112, Sønderborg

Kunde i Borgen blev slået

4. oktober 2023 112

Tirsdag aften ved 18:30-tiden blev en kunde i Borgen udsat for vold. “Han blev slået med knytnæve i ansigtet af en anden mand, som vi fik fat på”, siger Jan Rasmussen fra det lokale politi. “Voldsmanden bliver sigtet for at slå og så finder vi 2,14 gram kokain på ham, som han også sigtes for”. […]

Læs mere...