Politiet: Hvad er der sket med Kamilla Hantusch?

Arkivfoto
Arkivfoto
22. juli 2014 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Den 22-årig Kamilla Hantusch fra Padborg har siden lørdag kl. 22.30 været forsvundet i Padborg. Og politiet har ikke hørt fra nogen, der kan hjælpe med at finde frem til, hvad der er sket med den unge pige.

Derfor beder Syd- og Sønderjyllands Politi nu offentligheden om hjælp, da eftersøgningen endnu ikke har båret frugt. Politiet har ledt efter pigen i området omkring skolen på Frøslevvej samt på den mest sandsynlige rute hjem til hendes hjem på Teglgårdsvej.

Og det er her eventuelle vidner kommer ind. Da det var lørdag aften, og vejret var godt, har politiet nemlig en formodning om, at mange må have opholdt sig på terrasser, i haver eller har været ude at gå en tur i det gode sommervejr.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiet vil i den forbindelse gerne høre fra alle, der bor eller har opholdt sig i området lørdag aften, da politiet gerne vil høre om alt, der er set og hørt i området – uanset at det kan virke banalt eller på ingen måde usædvanligt. Oplysningerne kan nemlig være med til at kortlægge, hvem der har opholdt sig i området, og hvilke biler og andre køretøjer, der har været på vejene.

Derfor beder politiet alle om at ringe på 114, så man hurtigst muligt kan danne sig det bedst tænkelige overblik over situationen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kamilla Hantuschs signalement:

· Dansk

· Spinkel til almindelig af bygning og 161 cm høj

· Skulderlangt brunt hår

· Da hun sidst blev set, var hun iført mørke jeans, hvid t-shirt og sorte støvletter med høje hæle.

· Medbragte en sort taske.

16. juni 2024 Kultur, Sønderborg

WoodSculpture: Motorsavene er startet

16. juni 2024 Kultur

Søndag middag bød borgmester Erik Lauritzen velkommen på Slotskajen til dette års udgave af WoodSculpure Festival, hvor kunstnere laver flotte skulpturer ud af store træstammer. “Det har været en fatastisk weekend med koncerter, Markedsdage og Strikkefestival og nu glæder vi os over det her event, WoodSculpture, der vil trække folk til havnen, hvor de vil […]

Læs mere...