Politiet: Hvad er der sket med Kamilla Hantusch?

22. juli 2014 Uncategorized

Den 22-årig Kamilla Hantusch fra Padborg har siden lørdag kl. 22.30 været forsvundet i Padborg. Og politiet har ikke hørt fra nogen, der kan hjælpe med at finde frem til, hvad der er sket med den unge pige.

Derfor beder Syd- og Sønderjyllands Politi nu offentligheden om hjælp, da eftersøgningen endnu ikke har båret frugt. Politiet har ledt efter pigen i området omkring skolen på Frøslevvej samt på den mest sandsynlige rute hjem til hendes hjem på Teglgårdsvej.

Og det er her eventuelle vidner kommer ind. Da det var lørdag aften, og vejret var godt, har politiet nemlig en formodning om, at mange må have opholdt sig på terrasser, i haver eller har været ude at gå en tur i det gode sommervejr.

Artiklen fortsætter under annoncen

22-årige Kamilla Hantusch. Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi

22-årige Kamilla Hantusch. Foto fra Syd- og Sønderjyllands Politi

Politiet vil i den forbindelse gerne høre fra alle, der bor eller har opholdt sig i området lørdag aften, da politiet gerne vil høre om alt, der er set og hørt i området – uanset at det kan virke banalt eller på ingen måde usædvanligt. Oplysningerne kan nemlig være med til at kortlægge, hvem der har opholdt sig i området, og hvilke biler og andre køretøjer, der har været på vejene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor beder politiet alle om at ringe på 114, så man hurtigst muligt kan danne sig det bedst tænkelige overblik over situationen.

Kamilla Hantuschs signalement:

· Dansk

· Spinkel til almindelig af bygning og 161 cm høj

· Skulderlangt brunt hår

· Da hun sidst blev set, var hun iført mørke jeans, hvid t-shirt og sorte støvletter med høje hæle.

Artiklen fortsætter under annoncen

· Medbragte en sort taske.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2021 KV21, Nordborg, Debat

KV21 – Debatindlæg: Borgmesteren har gennem fire år formået at samle hele Byrådet

28. september 2021 KV21

Byrådsmedlem Jan Prokopek Jensen, skriver: Her fra mig er der stor ros til alle byrådets partier for at lykkes med at indgå et budgetforlig i et godt samarbejde for fjerde gang i denne byrådsperiode – og endda i et valgår. Det er imponerende, fire budgetforlig ud af fire mulige. I sidste valgkamp blev det fra […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49