Politiet jagtede bil på Nordborgvej og i Augustenborg

19. juli 2022 112

Natten til tirsdag omkring klokken 00:45 ville en politipatrulje standse en bil på Nordborgvej, men bilens 35-årige fører, som er fra lokalområdet, trådte på speederen og prøvede at køre fra politiet.

“Betjentene fulgt efter bilen i omkring ti minutter, inden de fik den standset”, siger Chris Thorning Vesterdal og tilføjer, at jagten gik via Nordborgvej, Stavensbølgade og ad mindre veje nordpå igen.

“Undervejs kørte flugtbilen over for rødt lys to gange, han kørte venstre om en helle og så sigtes han også for ikke at stoppe, da han blev bedt om det”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hertil kommer, at der var afmeldte nummerplader på bilen, som desuden ikke var forsikret”.

Betjentene skønner, at den 35-årige bilist var påvirket af stoffer.

“Han fortalte betjentene, at han havde taget kokain og røget hash. Desuden havde han 70 gram hvidt pulver, som viste sig at være en blanding af kokain og amfetamin. Han havde også to gram skunk og 7,6 gram hash”, siger Chris Thorning Vesterdal.

Det viste sig også, at bilsten tidligere er frakendt kørekortet.

“Og fordi det ikke er første gang, han kører i frakendelsestiden, så blev bilen beslaglagt”, siger Chris Thorning Vesterdal.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den 35-årige mand blev anholdt og der er taget en blodprøve, som bliver afgørende for sigtelsen om at køre bil i påvirket tilstand.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Nordborg, Samfund

Nordborg-branden: En del af Storegade i Nordborg er spærret

15. august 2022 Nordborg

Siden søndag eftermiddag er der blevet holdt ekstra godt øje med de to bygninger, som var udsat for brand, på Storegade i Nordborg. Det er hjemmeværnet og også politiet, som sørger for, at der ikke er nogen, som kommer indenfor afspærringen, som er omkring brandstederne. “Brandårsagen skal undersøges af politiet og det sker nok mandag […]

Læs mere...