Politiet: Sagen om ulykken med forbrændte børn er ikke klar endnu

1. august 2017 112

Sagen om den tragiske ulykke, der den 20. maj endte med flere forbrændte børn ved havnen i Sønderborg, er her 11 uger senere endnu ikke færdigbehandlet, så der eventuelt kan placeres et ansvar.

“Sagen ligger lige nu hos Arbejdstilsynet, så der er intet nyt at fortælle endnu”, siger Preben Westh fra Lokalpolitiet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Et øjebliks ubetænksomhed gjorde, at en ung mand sprøjtede brandbar væske på en ring med ild ved Sønderborg Breakdowns opvisning, hvor skatere skulle springe gennem ringen.

Den brændende væske ramte også en gruppe børn, der sad bag afspærringen for at se skaterne – og da det skete, endte alt i smerte-skrig. Voksne fik lynhurtigt lagt de forbrændte børn ned og revet tøjet af dem.

Der blev hældt koldt vand på de forbrændte, indtil politiet, ambulancerne og redningshelikopteren kom.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...