Politiet: Sagen om ulykken med forbrændte børn er ikke klar endnu

1. august 2017 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Sagen om den tragiske ulykke, der den 20. maj endte med flere forbrændte børn ved havnen i Sønderborg, er her 11 uger senere endnu ikke færdigbehandlet, så der eventuelt kan placeres et ansvar.

“Sagen ligger lige nu hos Arbejdstilsynet, så der er intet nyt at fortælle endnu”, siger Preben Westh fra Lokalpolitiet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Et øjebliks ubetænksomhed gjorde, at en ung mand sprøjtede brandbar væske på en ring med ild ved Sønderborg Breakdowns opvisning, hvor skatere skulle springe gennem ringen.

Den brændende væske ramte også en gruppe børn, der sad bag afspærringen for at se skaterne – og da det skete, endte alt i smerte-skrig. Voksne fik lynhurtigt lagt de forbrændte børn ned og revet tøjet af dem.

Der blev hældt koldt vand på de forbrændte, indtil politiet, ambulancerne og redningshelikopteren kom.

24. juli 2024 Kultur, Sønderborg

Historisk ringridning med tilskuerne tæt på ryttere og heste

24. juli 2024 Kultur

Tirsdag eftermiddag var ryttere fra familien Nicolaisen og familien Petersen var klar ved galgerne til den historiske ringridning ved Sønderborg Slot – og Ringriderfestens Heroldere både blæste i deres horn og slog på tromme. Rytterne og herolderne var klædt i flotte dragte fra en svunden tid, så ingen var i tvivl om, at det var […]

Læs mere...