Politiet: Samme gerningsmænd bag tre indbrud i weekenden

Arkivfoto
Arkivfoto
20. marts 2017 112 Skrevet af: Ole Kæhler

I tidsrummet fra fredag kl. 16 til lørdag middag blev en metallåge ved Havnbjerg Kirke brækket op og fra et skur stjal tyvene 25-30 liter benzin.

Ved Lysabild Kirke kom tyvene ind i kirkegårdskontoret og i et maskinhus, der ligger ved kirken.

Tyvene stjal blandt andet et digitalkamera, håndklæder, viskestykker, opvasketabs, kaffe og andre småting fra kontoret.

“Fra maskinhuset blev der stjålet en højtryksrenser, en motorsav og en hækkeklipper til benzin. Der forsvandt også en hækkelipper til batteri, en kantskærer, en slangevogn med 50 meter slange og fra en dieseltank blev der stjålet omkring 50 liter diesel”, siger Mads Hansson fra politiet til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Lunden ved Nordborg blev der i tidsrummet fra fredag middag til søndag kl. 13:30 brudt ind i et udhus. Tyvene kom ind ved at rive et bræt af en dør. Her blev der stjålet en generator, en elhammer og en gummibåd med påhængsmotor.

“Vi mener, der er tale om de samme gerningsmænd. Vi vil derfor meget gerne høre fra nogen, hvor naboen måske pludselig har fået masser af nyt haveudstyr – eller andre der har set noget i forbindelse med indbruddene”, siger Mads Hansson.

Politiet har telefon 1-1-4.

20. juli 2024 Kultur, Gråsten

Als Udlejning sørger for børn har det sjovt

20. juli 2024 Kultur

Als Udlejning er kommet med en række af deres rutschebaner, hoppeborge og andet, så de mindre børn også får en både god og sjov oplevelse, når de er med forældrene til Gråsten Ringridning. ”Mange af børnene fra cykelringridningen har været her og det har mange andre børn også – og det er dejligt at se, […]

Læs mere...