Politiet: Samme gerningsmænd bag tre indbrud i weekenden

20. marts 2017 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

I tidsrummet fra fredag kl. 16 til lørdag middag blev en metallåge ved Havnbjerg Kirke brækket op og fra et skur stjal tyvene 25-30 liter benzin.

Ved Lysabild Kirke kom tyvene ind i kirkegårdskontoret og i et maskinhus, der ligger ved kirken.

Tyvene stjal blandt andet et digitalkamera, håndklæder, viskestykker, opvasketabs, kaffe og andre småting fra kontoret.

“Fra maskinhuset blev der stjålet en højtryksrenser, en motorsav og en hækkeklipper til benzin. Der forsvandt også en hækkelipper til batteri, en kantskærer, en slangevogn med 50 meter slange og fra en dieseltank blev der stjålet omkring 50 liter diesel”, siger Mads Hansson fra politiet til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Lunden ved Nordborg blev der i tidsrummet fra fredag middag til søndag kl. 13:30 brudt ind i et udhus. Tyvene kom ind ved at rive et bræt af en dør. Her blev der stjålet en generator, en elhammer og en gummibåd med påhængsmotor.

“Vi mener, der er tale om de samme gerningsmænd. Vi vil derfor meget gerne høre fra nogen, hvor naboen måske pludselig har fået masser af nyt haveudstyr – eller andre der har set noget i forbindelse med indbruddene”, siger Mads Hansson.

Politiet har telefon 1-1-4.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. juni 2023 Kultur, Sønderborg

Skarp og underholdende sommerrevy

4. juni 2023 Kultur

Dette års udgave af Sønderborg Sommer Revy Show kommer flot omkring i adskillige aktuelle numre – og flere af dem er lokale. Der er lidt om ringridning, Als-Fynbroen, borgmesteren, vindmøller og så alt det andet fra nær og fjern, som de fleste af os også har en mening om. Hvis du kan li’ at blive […]

Læs mere...