Politiet slæber “glemsomme” i Fogedretten

17. september 2014 Uncategorized

I disse dage er politiet i gang med en fogedsagsaktion. Det vil sige at politiet kører ud og banker på hos de personer, der har et udestående med Fogedretten.politi 1

I morgentimerne onsdag er der indtil videre blevet anholdt 6 personer i Sønderborg, siger Mads Hansson fra Sønderborg politi til Radio Als.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Man kan undgå at blive hentet, hvis man selv kontakter Fogedretten med det samme, siger Mads Hansson.

Alle har fået tilsendt flere breve fra fogedretten så ingen kan være i tvivl om, at der er noget galt.

– Alle får en rykker, hvor der står, at det er sidste chance og det næste skridt er så at vi kommer og henter folk. Vi opfordrer stærkt folk til selv at henvende sig til Fogedretten med det samme, siger Mads Hansson.

Politiet tropper både op i folks hjem og på deres arbejdsplads, hvis de står på listen, så det kan være en ret pinlig affære.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...