Politiet stiller skarpt på fartsyndere

20. oktober 2014 Uncategorized

Frem til den 26. oktober gennemfører politiet en landsdækkende målrettet færdselskontrol rettet mod hastighedsovertrædelser.politi1

Kontrollen gennemføres på sædvanlig vis ved hjælp af patruljering, kontrolposter og ved hjælp af Automatisk Trafik Kontrol.

Hastighedskontrollen støtter Rådet for Sikker Trafiks hastighedskampagne ”Sænk farten”. Kampagnens mål er at sætte fokus på, at når flere og flere bilister sætter farten ned på landevejene redder det liv.

Artiklen fortsætter under annoncen

For høj fart er stadig en af de største dræbere i trafikken, og halvdelen af dødsulykkerne på vejene kunne undgås, hvis alle overholdt hastighedsgrænsen og også kørte efter forholdene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...