Politiet stiller skarpt på fartsyndere

20. oktober 2014 Uncategorized

Frem til den 26. oktober gennemfører politiet en landsdækkende målrettet færdselskontrol rettet mod hastighedsovertrædelser.politi1

Artiklen fortsætter under annoncen

Kontrollen gennemføres på sædvanlig vis ved hjælp af patruljering, kontrolposter og ved hjælp af Automatisk Trafik Kontrol.

Hastighedskontrollen støtter Rådet for Sikker Trafiks hastighedskampagne ”Sænk farten”. Kampagnens mål er at sætte fokus på, at når flere og flere bilister sætter farten ned på landevejene redder det liv.

Artiklen fortsætter under annoncen

For høj fart er stadig en af de største dræbere i trafikken, og halvdelen af dødsulykkerne på vejene kunne undgås, hvis alle overholdt hastighedsgrænsen og også kørte efter forholdene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2023 Samfund, Sønderborg

Center for Verdensmål inviterer børn og voksne til motionsdag

23. september 2023 Samfund

Fredag den 13. oktober er der både skolernes Motionsdag og Danmarks Motionsuge. Center for Verdensmål samarbejder med fire skoler, Sønderborg Familie og Firma Sport, legepladsproducenter Kompan, Chris MacDonald fra Just Human og Sønderborg Forsyning. Om formiddagen er målgruppen børn og unge og om eftermiddagen er det virksomheder. Arrangementet finder sted ved den gamle militære forhindringsbane […]

Læs mere...