Politiet vil have de anholdte – der truede med et gevær – sat bag tremmer

21. maj 2018 112

Mandag formiddag fandt politiet det oversavede jagtgevær, som en mand tog frem under et skænderi i Jernbanegade søndag aften. De to anholdte bliver fremstillet i grundlovsforhør søndag eftermiddag og de er sigtet for trusler på livet og ulovlig besiddelse af våben.

Søndag aften rykkede Syd- og Sønderjyllands politi ud til skænderiet. Her var to mænd kommet op at skændes med en gruppe på 5-6 mand, da den ene af de to trækker et oversavet jagtgevær frem fra en taske.

“Det fik den anden gruppe til at flygte fra stedet”, siger Ole Aamann, der er vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands politi, til TV SYD.

Artiklen fortsætter under annoncen

Manden med det oversavede jagtgevær og hans kompagnon forsøgte også at flygte, men det lykkedes politiet at anholde dem i Perlegade.

Efter episoden afspærrede politiet området for at sikre spor og finde våbnet. Søndag aften blev afspærringen fjernet, men politiet fortsatte efterforskningen i området. Mandag formiddag fandt betjente våbnet tæt på det sted, skænderiet fandt sted.

Ingen kom til skade ved episoden, men vagtchefen oplyste søndag, at flere var chokerede over hændelsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Erhverv, Sønderborg

Vandet sejlede ned i apoteket i Borgen

16. oktober 2021 Erhverv

Lørdag middag gik der hul på et rør med vand i apoteket i Borgen og derfor sejlede vandet ned ad en væg og ud over gulvet. “Vi skyndte os at træde væk – og apoteket fortsatte deres kundebetjening fra den ene af kasserne”, siger en kunde til SønderborgNYT. Der blev også ringet efter hjælp, så […]

Læs mere...