Politiet vil have fængslet to anholdte efter episoden i Stenbjergparken

14. august 2020 112

Fredag eftermiddag bliver to af de tre personer, der torsdag aften blev anholdt i Stenbjergparken fremstillet i et grundlovsforhør, fordi politiet vil have dem varetægtsfængslet.

“Den tredje anholdte har vi løsladt igen”, siger politiet.

Den ene af de anholdelse er sigtet for ulovlig våbenbesiddelse og begge anholdte er sigtet for vold mod personer i offentlig tjeneste.

Syd- og Sønderjyllands Politi modtog klokken torsdag klokken 20.45 anmeldelse om, at tre personer var blevet truet på livet på en parkeringsplads i Stenbjergparken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Patruljen ankom til stedet klokken 20.52. Under afhøringen af parterne kom flere personer til stedet der opstod alvorlig tumult, fordi en gruppe personer rettede deres vrede mod politiet.

Læs også: Tre anholdt i Stenbjergparken

Billedet: Betjente ved Stenbjergparken. Foto; Bo Bach Jensen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Gråsten, Frivillige

Trygfonden hjælper KGGO med at genstarte kørestolsringridningen

17. maj 2022 Gråsten

Der er lagt op til det helt store comeback for Gråsten Kørestolsringridning, der, med foreningen KGGO i spidsen, genoptager den årlige tradition som vært for foreningens særegne bud på en festlighed i ringridningens ånd. Efter de seneste to års Corona-relaterede aflysninger af eventet er det med stor glæde, at foreningen KGGO kan løfte sløret for […]

Læs mere...