Politik: Styrket flertalsgruppe klar til at fortsætte

16. oktober 2014 Politik

Pressemeddelelse:

Flertalsgruppen i byrådet er reduceret med et enkelt medlem. Det er konsekvensen af, at et af Slesvigsk Partis byrådsmedlemmer er skiftet til partiet Venstre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Borgmesteren og flertalsgruppens gruppeformænd har drøftet situationen.rådhus

”Vi håber at Venstre og Sven Jensen får glæde af deres samarbejde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her og nu udfordres vi af, at Venstre har valgt at udnytte situationen og vælte to af vore udvalgsformænd. Til gengæld vil man opleve at flertalsgruppen er styrket når det gælder sammenhold og samarbejdet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi har sat en del skibe i søen i de første ni måneder af perioden, og vi har netop, med opbakning fra DF, vedtaget et solidt og udviklingsorienteret budget. Vi brænder efter at komme i gang med at realisere vore planer og bygge videre på det – trods alt – gode grundlag Sønderborg Kommune står på.

Artiklen fortsætter under annoncen

DF har med budgetforliget signaleret samarbejdsvilje og vi inviterer alle byrådets partier til at rykke sammen om at arbejde med de store udfordringer vi har”, udtaler flertalsgruppens gruppeformænd.

”Vi har benyttet situationen til at kigge den politiske struktur efter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Børn og uddannelses-udvalget har tydeligvis et meget stort ansvarsområde og står overfor store opgaver med at implementere skolereformen, sikre en god 10. klasse og de unges overgang til ungdomsuddannelserne, ligesom vi i budgettet har lagt op til et øget fokus og forbedringer af forholdene for de sårbare børn og familier.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi ønsker derfor at styrke udvalget ved at udvide antallet af medlemmer fra 5 til 7. Dette for at sikre en bredere repræsentation og dermed brede løsninger”, lyder det gruppeformændene.

På økonomiudvalgsmødet den 22.

Artiklen fortsætter under annoncen

oktober vil ovenstående ændring blive behandlet og indstillet til byrådet. Den 5.november kan ændringen endelig vedtages og der foretages ny udpegning til de stående udvalg.

”Vi vil hurtigst muligt have ændringerne gennemført så vi kan komme videre med arbejdet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er en styrket og sammentømret flertalsgruppe der går til arbejdet. Vi respekterer at Venstre benytter enhver lejlighed til at udfordre os men vi appellerer samtidig til at hele byrådet bakker op om arbejdet med vores fyrtårne og de overordnede politikker”, udtaler flertalsgruppens fem gruppeformænd.

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 112, Sundeved

Politiet var på knallertjagt

16. april 2021 112

Torsdag lykkedes det politiet at få stoppet en 25-årig knallertkører fra Aabenraa, som i første omgang var stukket af fra patruljen. “Han blev stoppet på Mejeritoften i Blans, hvor han i sin forvirring kørte ind i politibilen – heldigvis uden at nogen kom til skade”, siger Thomas Berg fra det lokale politi. Knallertkøreren blev testet […]

Læs mere...