Politikerduel på gadehjørnet

27. maj 2015 Politik

Onsdag eftermiddag mødtes Ellen Trane Nørby fra Venstre med socialdemokraten Benny Engelbrecht til en kort politisk duel til ære for to lokale medier.

Benny Engelbrecht og Ellen Trane Nørby taler med SønderborgNyt

Benny Engelbrecht og Ellen Trane Nørby taler med SønderborgNyt. Foto: Flemmings Foto.

Artiklen fortsætter under annoncen

Begge er enige om, det er en god idé, hvis sønderborgenserne stemmer på en folketingskandidat, der bor i sin valgkreds.

“Og selvom Benny Engelbrecht i sagens natur er uenige om meget, så kan vi sagtens drikke kaffe sammen og vi kan også arbejde sammen, når det gælder om at kæmpe for Sønderborg”, siger Ellen Trane Nørby.

“Selvom vi bruger mange dage i København, så er det altså muligt at møde os rundt omkring i kommunen og få en snak med os”, siger Benny Engelbrecht. Sådan er det jo ikke med de kandidater, der ikke bor i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ser du rødt eller blåt?

“Jeg tror at de sidste fire års arbejde får indflydelse på, hvor vælgerne sætter deres kryds. En del vil tænke, at landets økonomi er forbedret på grund af den førte politik”, siger Benny Engelbrecht.

Ellen Trane Nørby vil have flere i job, så der kommer flere skattekroner til velfærd.

Ellen Trane Nørby vil have flere i job, så der kommer flere skattekroner til velfærd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Benny Engelbracht glæder sig til at høre, hvad Venstre egentlig vil.

Benny Engelbracht glæder sig til at høre, hvad Venstre egentlig vil.

“Med regeringens politik, så får Danmark den 6 -dårligste vækst i EU i løbet af få år, viser nogle prognoser. Og Venstre har køreplanen tiol vækst. Når flere kommer i arbejde, så er der flere til at betale skat”, siger Ellen Trane Nørby.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Konkurrenceevnen faldt i 00’erne, men vi har fået den tilbage, hvor den var i 2001. Det er ikke godt nok, men det bliver bedre”, siger Benny Engelbrecht.

“I 00’erne gav opsvinget høje lønninger og derfor faldt konkurrenceevnen. Vi lavede nogle reformer, da vi havde magten og det er dem, der virker nu”, siger Ellen Trane Nørby. Hun tilføjer, at med Helle Thorning, så stiger Danmarks gæld med 100 millioner kroner i døgnet.

“Jeg glæder mig til at se jeres plan”, siger Benny Engelbrecht

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 Kultur, Augustenborg

Fra lørdag hænger Birgitte Fylkings værker i KunstPunkt

28. juli 2021 Kultur

Birgitte Fylking, en billedkunstner fra Køge, udstiller fra lørdag i Kunstpunkt. Hendes malerierne er hovedsagelig abstrakt ekspressionisme udført i akryl og olie på lærred. Der vil også være arbejder med akvarel, tusch, farveblyant med mere på papir. Birgitte Fylking er autodidakt, har aldrig modtaget undervisning i maleri, men har fundet sin egen vej gennem farvernes […]

Læs mere...