ProjectZero: Studerende søger forskellen på hus og hjem

Arkivfoto
Arkivfoto
26. februar 2014 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Seks antropologi studerende fra Københavns Universitet gæster Sønderborg den 14. og 15. marts, med ønske om at besøge 8 boligejere og blandt andet belyse spørgsmålet: hvad er forskellen på ”hus” og ”hjem”?

Projektet er et dybdegående studium omkring boligejeres forhold til deres bolig, herunder hvordan vi som borgere bruger vores bolig i hverdagen, og om eventuelle oplevelser med håndværkere og renovering af boligen.
Formålet med projektet er at indsamle viden, der blandt andet kan hjælpe ProjectZero med at forstå borgernes liv og hverdag, således at fremtidige tiltag for at reducere energiforbruget i private hjem kan tilpasses bedst muligt borgernes behov.

Artiklen fortsætter under annoncen

 Vil du hjælpe?

Interviewet vil vare ca. en time og bestå af en rundvisning i din bolig og spørgsmål fra de studerende. Fokus vil være på dig og din bolig, og det er derfor ikke vigtigt at du har renoveret, eller påtænker at renovere din bolig.

ProjectZero søger ca. 8 familier, som vil sætte tid af til at svare på de studerendes spørgsmål.

De studerende vejledes af antropolog og ErhvervsPh.d. Lise Tjørring, der er tilknyttet ProjectZero.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vil du hjælpe de studerende, så kontakt Pernille Beck på 7412 4191 eller [email protected].

16. juni 2024 Broager, Sport

Broagerland Skytteforening inviterer alle med til holdskydning

16. juni 2024 Broager

Broagerlands Skytteforening inviterer alle til Korporationsskydning, holdskydning på deres 200 meter-baner ved Skrækkehøj i Skelde. Der skydes med velholdte høj-kvalitets Sauer Rifler kal. 6.5 mm. og træfbilledet udskrives på vores elektroniske Kongsberg markerings anlæg. Det skriver skytteforeningen og fortæller, at skydningen foregår på lørdag kl. 10.00 – ca. 15.00 afhængig af tilmeldinger, formiddagen fyldes først. […]

Læs mere...