Prinsgemalen og Ghita Nørby læser digte op i Augustenborg

9. juli 2015 Augustenborg

Den 30. juli gæster Regentparret og Prinsesse Benedikte Galleri Nørballe i Augustiana på Augustenborg Slot i forbindelse med sommerens kunstudstilling med Prinsgemalens “Åbent Hjerte”.

Prinsgemalen. Foto: Ole Kæhler

Prinsgemalen. Foto: Ole Kæhler

Artiklen fortsætter under annoncen

Klokken 18.30 vil Prinsgemalen læse sine digte højt sammen med skuespiller Ghita Nørby. Prinsgemalen vil læse digtene på fransk, mens Ghita Nørby læser den danske oversættelse.

Aftenen er en udendørs sommerfest i skulpturparken, og der er offentlig, gratis adgang. Publikum opfordres til at medbringe picnic-kurv og tæpper. Der vil være adgang til publikum på tæpper tættest ved scenen, mens publikum, der medbringer stole og borde vil blive placeret bag ”tæppe-zonen”.

Oplæsningen, der vil være ledsaget af levende musik af Christian IX Ensemblet fra Livgardens Musikkorps, vil vare cirka en time.

Artiklen fortsætter under annoncen

Operasanger Jens Christian Wandt er konferencier.

Regentparret ankommer til Augustiana klokken 18.00.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...