Priser delt ud til de dygtige og til ildsjæle

26. april 2014 Frivillige

Lørdag troppede en lang række forenings-mennesker op på Sønderborg Teater og en stor del af dem havde fornøjelsen af at blive hædret.

– Tro det eller ej, men jeg har selv dyrket masser af idræt, så jeg ved godt, hvad det vil sige at være med, siger borgmester Erik Lauritzen fra scenen. Han havde fornøjelsen af at tale til de mange foreningsmedlemmer, der hver især dyrker den sport eller interesse, som de brænder for.IMG_5553

Artiklen fortsætter under annoncen

– Mange af jer har vunder mesterskaber – og i skal huske, at dem vandt i, fordi der var nogle i jeres forening, der stod bag og gjorde det muligt, siger Erik Lauritzen. Han fik også fornøjelsen af at hædre nogle ildsjæle, der virkeligt har flyttet rundt på nogle ting.

– Der er en forening, der skiller sig ud fra alle jer, der er til sport og det er Kunstpunkt, siger borgmesteren. Kunstnerne, der er med i Kunstpunkt er indstillet til en pris, fordi stedet er godt for især nye medlemmer og for børn.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Der står i indstillingen, at der tages rigtigt godt imod nye og så gøres der meget ud af de børn, der også udstiller deres kunst, siger Erik Lauritzen.

Fantastisk leder

KFUM-spejderne har indstillet Jørgen Aaskov til at modtage Årets Lederpris og Folkeoplysningsudvalget har – med kulturudvalgsformand Charlotte Engelbrecht i spidsen – ment, der er det helt rigtige.

– Jørgen Aaskov for prisen for sit utrættelige spejderarbejde, hvor han blandt andet har uddannet andre ledere rigtigt godt, siger Erik Lauritzen. Jørgen Aaskov er også en af de ildsjæle, der gjorde det muligt, at der i 2017 kommer 40.000 gæster i spejderuniformer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Giver store stævner vind i sejlene

Sønderborg Yacht Club står bag en lang række stævner og mesterskaber, der alle foregår på gyngende grund i Alssund og så sender klubben selvfølgelig også sejlere ud i verden til andre stævner.

– Det kræver planlægning, møder og masser af arbejde – og her har Flemming Clausen været helt uopslidelig og energisk, siger Erik Lauritzen med afsæt i indstillingen.

Supergod hestepige

Fra Sønderborg Rideklub er der sendt en indstilling, der forklarer, at det er helt rigtigt at indstille Helena Viller til at modtage Talentprisen, fordi hun er så dygtig, at hun flere gange har redet for landsholdet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Erik Lauritzen sammen med 14-årige Helena Viller fra Sønderborg Rideklub.

Erik Lauritzen sammen med 14-årige Helena Viller fra Sønderborg Rideklub.

Ved EM i Italien blev det danske hold nummer fire – og det gjorde 14-årige Helena Viller også i den individuelle konkurrence i ridebane-springning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Helena Viller har en lang række gode resultater og er med sine bare 14 år stadig en rytter, der er i udvikling.

Lørdag modtog hun  en hædersbevisning af borgmesteren – og den blev givet, fordi hun arbejder seriøst med sin sport og hun skaber resultater, der er med til at vise, at der er mange dygtige mennesker i Sønderborg. Lykken er, når der nogle, der finder ud af, hvad de er gode til – og det har alle dem, der blev kaldt på scenen fundet ud af.

Det var Charlotte Riis Engelbrecht, der havde fornøjelsen af at kalde dem alle sammen op og give dem en gave, så de ved, at deres indsats er bemærket.

Klik på knappen og se billeder fra prisoverrækkelsen:

Knap

 

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...
>