Projektet Cool skal trække unge i gang

4. oktober 2013 Uncategorized

De bevæger sig for lidt og selvværdet er i bund hos flere unge i Sønderborg.Men det skal et nyt projekt lave om på. Projektet hedder COOL, der står for Change Of Our Lives.

For når de unge ikke synes, at de passer ind i fællesskabet, så isolerer de sig og bliver inaktive.De kommer ikke ud og ender måske med at blive væk fra skolen.

Så for at få de unge med, skal projektet være sjovt og uden forbud mod chokolade og løftede pegefingre, for det har de unge hørt før, siger Ole Rasmussen, SSP- og ungdomsskolekonsulent i Sønderborg Ungdomsskole.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vil vil prøve at lave nogle ting, hvor man på alternative måder kommer ud for at bevæge sig og være sammen med nogle andre mennesker.

Skrevet af: Ole [email protected]
6. december 2023 Politik, Sønderborg

Tysk rederi vil sejle faste ture mellem Flensborg og Sønderborg

6. december 2023 Politik

Et tysk rederi har henvendt sig til Sønderborg Havn og Sønderborg Kommune med ønske om at starte en fast turbåd mellem Flensborg og Sønderborg fra midten af marts måned. Rederiet ønsker at sejle to til tre gange dagligt med op til 50 passagerer mellem Flensborg og Sønderborg til ultimo oktober. Sikkerhedsregler siger, at området, hvor […]

Læs mere...