Projektet Cool skal trække unge i gang

4. oktober 2013 Uncategorized

De bevæger sig for lidt og selvværdet er i bund hos flere unge i Sønderborg.Men det skal et nyt projekt lave om på. Projektet hedder COOL, der står for Change Of Our Lives.

For når de unge ikke synes, at de passer ind i fællesskabet, så isolerer de sig og bliver inaktive.De kommer ikke ud og ender måske med at blive væk fra skolen.

Så for at få de unge med, skal projektet være sjovt og uden forbud mod chokolade og løftede pegefingre, for det har de unge hørt før, siger Ole Rasmussen, SSP- og ungdomsskolekonsulent i Sønderborg Ungdomsskole.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vil vil prøve at lave nogle ting, hvor man på alternative måder kommer ud for at bevæge sig og være sammen med nogle andre mennesker.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Sønderborg, Frivillige

Jesper Damm Andersen præsident for Rotary

28. juni 2022 Sønderborg

Drift- og logistikchef hos SIB Byggeri, Jesper Damm Andersen, er med virkning fra 1. juli præsident i Sønderborg Rotary Klub. På posten afløser han vicedirektør i Salus Boligadministration, Lisbeth Jakobsen, der har beklædt præsidentposten de seneste 12 måneder, skriver SIB. Jesper Damm Andersen, Lisbeth Jakobsen, udgør sammen med statsautoriseret revisor i EY og præsident elect […]

Læs mere...